Akcija “Pīļu skrējiens”, noderīga vīriešiem

Latvijas Urologu asociācija, atgādinot Latvijas vīriešiem par nepieciešamību veikt regulāras uroloģiskās pārbaudes, ir uzsākusi sociālo kampaņu vīriešu veselības atbalstam, kas noslēgsies ar Tēva dienai par godu rīkotu labdarības pasākumu 7.septembrī pie Rīgas kanāla.

Pasākuma sākums plkst.12.00.

Norises vieta: Rīgas kanāls posmā no Latvijas Nacionālās operas tiltiņa līdz Brīvības piemineklim.

Ziedojumus novirzīs ārsta vizītes apmaksai

Labdarības pasākuma mērķis ir ievākt ziedojumus, lai nodrošinātu bezmaksas urologa apmeklējumu tiem Latvijas vīriešiem, kam tas finansiālu apsvērumu dēļ nav iespējams. Par veikto ziedojumu katrs ziedotājs saņems pīli (dzeltena vannas pīle), ar ko labdarības pasākuma laikā piedalīties “Pīļu skrējiena” sacensībās. Pasākuma laikā visas iegādātās pīles vienlaicīgi tiks ielaistas Rīgas kanālā, kur tās uzsāks sacensības. Ziedojumus var veikt labdarības platformā Ziedot.lv zem projekta nosaukuma “Pīļu skrējiens”.

Pasākumā uzsvērs ģimenes lomu un atbalstu vīriešu veselības saglabāšanā.

Tradicionālais “Pīļu skrējiens” Latvijā notiks pirmo reizi

Labdarības akcija “Pīļu skrējiens” jau vairāk kā 20 gadus tiek rīkota dažādās pasaules valstīs 3 kontinentos. Arī starptautiskā mērogā akcijas mērķis ir vākt līdzekļus dažādu sociālu problēmu risināšanai. Latvijā “Pīļu skrējienu” kā vienu no vīriešu veselības kampaņas aktivitātēm rīko Latvijas Urologu asociācija, sadarbojoties ar starptautisko vīriešu organizāciju “Round Table Latvija”.

TOP Komentāri

avatar