“Abuses” izdod otro singlu “Say Something” no gaidāmā albuma

Latviešu post-panka grupa “Abuses” 7. jūnijā izdod otro singlu “Say Something”, no gaidāmā albuma. Dibināta 2020. gadā, grupa “Abuses”, savu skaņu raksturo kā post-whatever – grupas pašu noteiktu stilu, iekļaujot ne tikai post-punk, bet arī eksperimetnālo indie-rock, dream pop un eksperimentālās mūzikas skanējumu.

Otrā singla mūzikas video veidošanā tika pieeaicnāta jaunā fotogrāfe Ērika Daņiloviča – klips ir viņas režisoriskā debija. Skatītājiem tiek dota iespēja izjust viņas personīgo stāstu par jauniešu dzīvi pandemijas laikā, par trauksmi, un kā no tās atbrīvoties. Ērika par savu darbu izteikusies šādi: 

“Mūzikas video ir par cilvēka stāvokli, par to, kā cilvēks var justies noteiktā laika periodā. Visi cilvēki ir ļoti atšķirīgi un individuāli, bet, kad cilvēks nonāk sinerģijā ar stresu un realitātes noraidīšanu, tad visus cilvēkus uzreiz saista sajūta un vēlme aizbēgt no visas ārējās un savas iekšējās pasaules. Cilvēks nonāk stāvoklī, kurā viņš vēlas atbrīvoties no sava “cietuma” – no cikliskās eksistenciālās dzīves un no sava ego. Šādu stāvokli hinduismā sauc par mokšu. Mokša personificē pievilcības punktu, uz kuru cilvēki steidzās, lai sajust savu ēterisko ķermeni un pilnībā atbrīvoties.” 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar