Longo Group jaunajā servisa centrā investēs gandrīz divus miljonus eiro

Baltijā lielākais lietoto automašīnu tirgotājs Longo Group ir atteicies no iepriekš nomātā servisa centra un pārcēlies uz savā īpašumā esošu centru, kas atrodas Paņevēžas pilsētā Lietuvā. Šis ir stratēģisks ieguldījums 1,36 miljonu eiro apmērā, kura mērķis ir izveidot reģionā visjaudīgāko un modernāko automašīnu sagatavošanas un apkalpošanas centru. Projekta ietvaros uzņēmums plāno investēt vēl 500 tūkstošus eiro ražošanas procesu efektivitātes paaugstināšanai un modernizācijai. Tādējādi kopējā ieguldījumu summa būs gandrīz divi miljoni eiro. 

Projekts īstenots ar bankas Citadele atbalstu, un tas ļaus Longo Group spert būtisku soli savas infrastruktūras attīstībā. “Jaunais centrs kļūst par svarīgu automašīnu piegādes ķēdes posmu ne tikai Baltijas valstīm, bet arī Polijai un ļaus mums apkalpot līdz 12 000 automašīnu gadā, kas būs aptuveni divreiz vairāk nekā līdz šim,” informē Edgars Cērps, Longo Group dibinātājs un vadītājs.

“Esam gandarīti, ka uzņēmums izvēlējies mūs par savu ilgtermiņa finanšu partneri un varam sniegt atbalstu tā biznesa mērķu sasniegšanā. Vietējo uzņēmumu izaugsme un paplašināšanās ir būtiska ekonomikas attīstībai, tāpēc ir prieks par katru, kas saredz un izmanto jaunas iespējas, tostarp attīstoties arī Baltijas reģionā,” saka Vaidas Žagūnis, bankas Citadele korporatīvo klientu pārvaldības vadītājs Baltijā, valdes loceklis. 

Darba telpas ir izvietotas 3000 m², biroji – 500 m² platībā, tāpat centram ir vairāk nekā 6000 m² plašas stāvvietas. Centrā tiks sniegti visi pirmspārdošanas pakalpojumi, kas nepieciešami, lai sagatavotu mašīnu pārdošanai ar garantiju: auto mazgāšana, ķīmiskā tīrīšana, pulēšana, virsbūves darbi, krāsošana, mehāniskā diagnostika, tehniskā apkope un remonts, riepu montāža, u.t.t. “Līdztekus pakalpojumiem, kas nepieciešami, lai varētu sniegt garantiju pārdodamajiem automobiļiem, jaunajā servisā būs iespēja fotografēt mašīnas 360 grādu formātā, foto ievietošanai mūsu interneta vietnē. Šo formātu kā ērtu jau ir iecienījuši mūsu klienti, jo tas ļauj pilnvērtīgi izvēlēties mašīnu, pat neredzot to klātienē,” skaidro E.Cērps. 

Inovatīva jaunā centra specifika būs QR kodu lietošanā balstītas IT sistēmas izmantošana. Tas ļaus kontrolēt ikvienu automašīnas apkalpošanas posmu, nodrošinot visu veicamo darbu caurspīdību, augstu kvalitāti un ātrumu. 

Jaunais jaudīgais un ietilpīgais centrs ļaus sagatavot pārdošanai līdz 12 000 automašīnu gadā, tā būtiski palielinot uzņēmuma esošo jaudu. “Tas nostiprinās mūsu līderpozīcijas lietoto automašīnu tirgū Baltijā un ļaus piedāvāt klientiem vēl kvalitatīvākus pakalpojumus, bet akcionāriem – augstāku investīciju atdevi,” uzsver Longo Group dibinātājs un valdes priekšsēdētājs.

Foto:publicitātes

TOP Komentāri

avatar