Vokālā ansambļa “Kolibri” Jauniešu grupas panākumi konkursā Francijā

Ar lieliskiem rezultātiem 10. jūlijā no konkursa INTERNATIONAL CHOIR COMPETITION IN PROVENCE 2024, LA SEYNE-SUR-MER (06.07.-09.07.) Francijā atgriezās RKTMC “Mazā ģilde” bērnu un jauniešu vokālā ansambļa “Kolibri” Jauniešu grupa (vadītāja Agnese Malnača).

Konkursā jaunieši piedalījās divās konkursa kategorijās – “Vokālās grupas”, ieņemot1. vietu un “Tradicionālā, tautas mūzika”, kurā piedalījās gan kori, gan vokālie ansambļi, iegūstot 2. vietu. GRAND PRIX izcīņā jaunieši ierindojoties godpilnajā 3. vietā.

Tautas mūzikas kategorijā jaunieši izpildīja divas Lauras Jēkabsones dziesmas “Jumalo” un “Totari”, kā arī Valta Pūces “Gaismeņa ausa, sauleite lēce” un latviešu t.dz. “Kurš putniņis dzied tik koši” Jāņa Kalniņa apd., savukārt kategorijā “Vokālie ansambļi” – Anders Edenroth “Words”, Kate Rusby “Underneath the Stars”, GQ “Crabbuckit” un Erroll Garner “Misty”.

Kolektīvs izsaka pateicību Rīgas valstspilsētas pašvaldībai un vecākiem par finansiālu atbalstu.

Bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” (vadītājas Inita Malnača un Agnese Malnača) ir aktīvi koncertējošs kolektīvs, kurā dzied 40 bērni un jaunieši no 4 līdz 19 gadu vecumam. Kolektīvs ierakstījis vairākus mūzikas albumus bērniem un piedalās dažādos koncertos, konkursos un izrādēs gan Latvijā, gan aiz tās robežām.

Ar “Kolibri” Jauniešu grupu varēsiet tikties 17. augustā plkst. 17.00 LU Botāniskā dārza pasākumu telpā “Šķūnis”. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar