Rīgas policijas komanda dodas uz sporta spēlēm Losandželosā

Pirms došanās uz sporta spēlēm, šodien, 3. augustā,   Rīgas domē policijas komanda tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu. Ceļa vārdus teica arī Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais, Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieks Juris Lūkass un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldes priekšniece Dina Vīksna.

 

Rīgas policijas komanda spēlēs plāno piedalīties 19 dalībnieku sastāvā:    Rīgas pašvaldības policiju pārstāvēs Toms Celmiņš, Guntis Vanags, Guntis Buķis, Mārtiņš Dzērve, Intars Ķimenītis, Toms Lamberts, Linda Celmiņa, Normunds Jurāns, Igors Podčeredņečenko un Edgars Simanovičs. Rīgas Brīvostas pārvaldes Ostas policiju pārstāvēs Raimonds Vaikulis,Kaspars Alksnis, Edijs Neilands, Rolands Brenčs, Mārtiņš Ļabis, Gatis Augustāns, Uģis Puķītis, Andris Vindelis un Artis Zīders.

 

Rīgas policijas sporta komanda piedalīsies13 sporta veidos. Tie ir basketbola sacensības 3 pret 3, basketbola sacensības 5 pret 5,  airēšana   divniekos   vīriešiem, airēšana divniekos MIX , body building sacensības vīriešu grupā, bench press – svara stieņus spiešanā guļus, Push-Pull, lodes grūšana, teniss, pusmaratons, pludmales volejbols un volejbols,  kā arī viseksotiskākais – skrējiens debesskrāpī 80 stāvu ēkā.

 

2017. gadā Pasaules policijas, ugunsdzēsēju un glābēju sporta spēles norisināsies Losandželosā (ASV) no 6. līdz 16. augustam.   Tās ir ļoti vērienīgas – ik reizi tajās piedalās vidēji 12 tūkstoši sportistu no 70 valstīm,  sporta veidu un dalībnieku skaits ir lielāks pat kā Olimpiskajās spēlēs un šīs spēles ir īpaši prestižas tieši konkrēto profesiju pārstāvjiem (policisti, ugunsdzēsēji un glābēji).

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar