Kukurūzas jakitori

Mūsu laikmets ļauj doties dažādos garšas ceļojumos un vairāk nekā jebkad agrāk gatavot, iedvesmojoties no dažādām valstīm un kultūrām. Pavāram ceļojums sākas ar jaunu produktu un jaunu gatavošanas tehniku iepazīšanu. Uzzini, cik intriģējošs un gards ir garšu ceļojums kopā ar Rimi Gardēdi un Āzijas garšu guru Mārtiņu Sirmo un pagatavo gardas, Āzijai raksturīgas receptes!

Kukurūzas jakitori (25 minūtes, 1 personai)

Sastāvdaļas
6 mini kukurūzas vālītes;
70 g Teryaki mērces;
bambusa iesmiņi;
svaigi dārzeņi

Pagatavošana
Spraud kukurūzas vālītes uz bambusa iesmiņiem un noblanšē verdošā ūdenī. Pēc tam liec vālītes uz stundu marinēties Teryaki mērcē. Grilē kukurūzu, laiku pa laikam ar otiņu apziežot to ar mērci, lai veidojas kraukšķīgs glazējums. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

TOP Komentāri

avatar