Slinkā Pavlova jeb bezē ar ogām
Nepieciešams:
- Bezē cepumi – 150 g
- Jogurts bez piedevām – 400 g
- Dažādas ogas (avenes, zemenes, mellenes, kazenes) – 500 g
- Piparmētru lapiņas – 1 saujiņa
Pagatavošana:
1. Pusi no ogām saspied vai sablenderē kopā ar daļu no piparmētru;
2. Sadrumstalo bezē cepumus;
3. 1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces;
4. Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci;
5. Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.
Aikāgaršo ieteikums!
Šī deserta pagatavošanā vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri