19.maijā vārtus apmeklētājiem atver Rīgas Zoodārzs un filiāle “Cīruļi”

Jā, no otrdienas, 19. maija apmeklētājiem atkal ir iespēja nākt uz zoodārzu gan Rīgā, gan arī uz filiāli “Cīruļi” Kalvenes pagastā.

Ievērojot drošības noteikumus, Rīgā interesentiem būs iespēja staigāt pa dārzu un vērot āra aplokos mītošos dzīvniekus, kā arī iepazīt sekojošas iekštelpu ekspozīcijas: Tropu māju, Latvijas abinieku un rāpuļu ekspozīciju, lemuru un Galapagu bruņrupuču ekspozīciju un Žirafu māju (atvērts otrais stāvs).

Zoodārza filiālē “Cīruļi” atvērtas būs visas ekspozīcijas.

Apmeklējot Rīgas Zoodārzu, aicinām ievērot 2 metru distanci no citiem cilvēkiem, kā arī izvairīties pieskarties dažādām virsmām – margām, apmalēm, terāriju stikliem, informatīvajiem stendiem uc. Iekštelpās virsmas tiek regulāri dezinficētas, pa teritoriju ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi un atgādinoši uzraksti, potenciālajās sastrēgumu vietās uzkrāsotas marķējošas brīdinājuma līnijas.

Darba laiks un cenas

No 19. maija Rīgas Zoodārzs un filiāle “Cīruļi” strādā pēc vasaras grafika. Zoodārza kases atvērtas no 10.00-18.00, pa dārza takām var staigāt līdz plkst. 19.00.

Savukārt Zoodārza filiāle “Cīruļi” maijā strādā no plkst. 10.00-17.00, savukārt ar 1. jūniju no plkst. 10.00-18.00.

Ļoti aicinām apmeklētājus jau laikus iepazīties ar zoodārza ieejas biļešu cenām, lai pie kasēm viss noritētu raiti un bez drūzmēšanās.

No 2019. gada 1. marta iegādātajām dāvanu kartēm, abonementiem, 10 reižu apmeklējuma kartēm, e-biļetēm derīguma termiņš tiek pagarināts par četriem mēnešiem.

Esi draugs – nebaro!

Atgādinām, ka Rīgas Zoodārzā un zoodārza filiālē “Cīruļi” apmeklētāji nedrīkst barot mūsu dzīvniekus! Lieks un nepiemērots kumoss maitā Zoodārza iemītnieku vielmaiņu.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar