X Faktora dalībnieki gatavojas savam priekšpēdējam šova iznācienam

Svētdien, 5. decembrī, plkst. 20.00 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 pie skatītājiem nonāks jau piektā tiešraide, kas būs vērienīgā muzikālā šova “X Faktors” pusfināls. Tajā šova pusfinālisti Diona Liepiņa, Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis izpildīs dziesmas, kas viņiem var palīdzēt nokļūt finālā, lai cīnītos par šova galveno balvu 10 000 eiro un ekskluzīva līguma ar mūzikas ierakstu kompāniju “Universal Music”.

Atlikušie četri X Faktora dalībnieki pusfināla tiešraidē katrs izpildīs divas dziesmas. Tie divi dalībnieki, kuri saņems vismazāko skatītāju balsu skaitu, izpildīs glābējdziesmas, pēc kurām žūrija lems, kuram šova dalībniekam šovs būs beidzies vienu soli no fināla. Finālisti pusfināla tiešraidē izpildīs dziesmas no tādu mākslinieku un grupu repertuāra kā Bījonse, Ēriks Kleptons, Aminata, “The Lumineers” un daudzu citu.

“Manas šīs nedēļas dziesmas simbolizēs to, ka nevajag slēpt savu īsto “es”. Jābūt tādam, kāds esi. Nevajag iespaidoties no apkārt esošajiem viedokļiem, kas bieži vien sagrauj mūsu iekšējo būtību. Nereti pielāgojamies videi, līdzko neesam vairs paši tādi, kādi esam. Saviem cīņu biedriem es vēlos novēlēt ceļu uz katra paša laimi,” tā pusfināliste Diona Liepiņa.

Šova piektajā tiešraidē uz skatuves kāps arī 3 viesi Divi no tiem būs dueti – Markus Riva & Samanta Tīna un grupa Musiqq ar žūrijas locekļa Marata Ogļezņeva piedalīšanos. Viens no vakara gaidītākajiem brīžiem, nenoliedzami, būs iemīļotā šova dueta “Bujāns” (žūrijas pārstāvji Reinis Sējāns un Intars Busulis) jaunās dziesmas pirmatskaņojums.

Mums jau dziesma ir gatava. Jau šo svētdien pilnā sastāvā. Dziesma drīzumā arī parādīsies straumēšanas platformās. Šis ir mūsu piektais grupas hits un nākamgad būs arī sestais, bet aiznākamgad – septītais. Albums pēc kādas desmitās dziesmas. Vēl mums ir vajadzīgi kādi pieci, seši gadi,” tā par gaidāmo dziesmu un nākotnes plāniem saka “Bujāns”.

Foto: Kaspars Krafts (F64)

TOP Komentāri

avatar