Vistas voks
Mūsu laikmets ļauj doties dažādos garšas ceļojumos un vairāk nekā jebkad agrāk gatavot, iedvesmojoties no dažādām valstīm un kultūrām. Pavāram ceļojums sākas ar jaunu produktu un jaunu gatavošanas tehniku iepazīšanu. Uzzini, cik intriģējošs un gards ir garšu ceļojums kopā ar Rimi Gardēdi un Āzijas garšu guru Mārtiņu Sirmo un pagatavo gardas, Āzijai raksturīgas receptes!
Vistas voks (30 minūtes, 2 personām)
Sastāvdaļas
1 vistas fileja;
1 paciņa olu nūdeļu;
1 paprika;
3 zaļo zirņu pākstis;
100 g saldskābās vokmērces;
15 g loku;
25 g pupiņu asnu;
1/2 violetā sīpola
Pagatavošana
Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs. Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu un liec cepties gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļās zirņu pākstis. Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti. Novāri olu nūdeles un liec vokpannā. Pievieno cepto vistu ar dārzeņiem, pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus, samaisi un pasniedz.
Foto: publicitātes
https://vslevitrav.com/ – levitra withouth prescription