Šova “Balss maskā” uzvarētāju noteiks skatītāju balsojumā

Svētdien, 29. novembrī, kanālā TV3 gaidāms muzikālā šova “Balss maskā” lielais fināls. Par uzvaru un 5000 eiro naudas balvu, ko novirzīt sevis izvēlētai labdarībai, sacentīsies Laimes lācis, Melnais krauklis un Sniegpārsla, kuri būs gatavi uz visu, lai izcīnītu uzvaru. Svarīgi, ka šova uzvarētāju noteikts nevis detektīvi, bet skatītāji pie TV ekrāniem.

Pirms lielā fināla maskas ir atklājuši savus labdarības mērķus, kuriem novirzīs laimestu uzvaras gadījumā. Laimes lācis savu balvu nolēmis ziedot Ukrainas atbalstam, jo uzskata, ka katra tauta ir pelnījusi dzīvot brīvā zemē. Melnais krauklis uzvaras gadījumā savu balvu ziedos biedrībai “Dr.Klauns”, kas ik dienu rūpējas par slimnīcu mazo pacientu emocionālo labsajūtu. Savukārt Sniegpārsla savu laimestu ziedos Bērnu slimnīcas fondam, jo ir pārliecināta, ka izkust uz priekpilnu bērnu deguniem būtu viņas lielākā laime.

Šova finālā skatītājiem pie TV ekrāniem būs ekskluzīva iespēja izlemt, kurš no dalībniekiem uzvarēs šovā “Balss maskā”, piedaloties telefonbalsojumā vai balsojot portālā balssmaska.lv. Balsošanas numuri tiks izziņoti šova laikā.

Īpašs brīdis gaidāms, kad uz skatuves kāps jau izbalsotie šova dalībnieki, lai vienotos īpašā fināla kopdziesmā. Pēc tās uz skatuves kāps finālisti, izpildot savu izvēlēto dziesmu, pēc kurām skatītāji zālē balsos par, viņuprāt, labāko priekšnesumu. Divas maskas, kas būs saņēmušas zemāko vērtējumu, stāsies detektīvu priekšā, kuri lems, kuru no viņiem šovakar atmaskot. Bet divas maskas ar labākajiem šī vakara priekšnesumiem turpinās muzikālo sacensību un tad jau skatītāju rokās būs lemt par to, kura no maskām ir pelnījusi uzvaru.

Kurš uzvarēs noslēpumainākajā šovā “Balss maskā”? Skaties jau 30. aprīlī plkst. 20.30 kanālā TV3 un balso par savu favorītu svētdienas vakarā vietnē balssmaska.lv vai zvanot uz telefona numuriem, kas tiks atklāti šovā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar