“Selga” turpina paplašināt cepumu sortimentu

Izmantojot jaunās cepumu ražotnes sniegtās iespējas un inovatīvos risinājumus, ar mērķi turpināt pircējiem piedāvāt aizvien veselīgākas produktu alternatīvas, zīmols “Selga” papildina savu sortimentu ar “Selga Treat” auzu cepumiem, kas pārklāti ar izcilas kvalitātes sertificētu beļģu piena šokolādi. Jaunais produkts ir radīts, lai apvienotu saldo un vērtīgo, sniedzot unikālu un uzturvielām bagātu alternatīvu ikdienas našķiem.  

“Selga Treat” auzu cepumi satur 28% auzu pārslu, kas ir lielisks šķiedrvielu avots. To ražošanā izmantotas tikai augstas kvalitātes izejvielas, piemēram, miltu izcelsmes valsts ir Latvija. Piena šokolādes glazūra ir izgatavota no sertificētas beļģu šokolādes, kas piešķir cepumiem izcilu garšas baudījumu. 

Laura Bagātā, “Orkla Latvija” komunikācijas vadītāja, skaidro: “Tirgus tendences liecina, ka aizvien vairāk patērētāju pievērš uzmanību saviem uztura paradumiem, meklējot ne tikai gardas, bet arī veselīgākas alternatīvas tradicionālajiem našķiem, tādēļ arī mēs meklējam veidus, kādos varam pielāgoties patērētāju vajadzībām, vienlaikus saglabājot no paaudzes paaudzē iemīļotā “Selga” zīmola kvalitātes tradīcijas un garšu. “Selga Treat” auzu cepumi ar beļģu piena šokolādes glazūru ir radīti, izmantojot augstākās kvalitātes izejvielas. Jaunais produkts ir pierādījums tam, ka apvienojot mūsdienīgas tehnoloģijas un inovācijas ar ilgtspējīgu ražošanu un tradīcijām, mēs varam “Selga” zīmola cienītājiem sarūpēt pārdomātākas iecienītu produktu alternatīvas, vienlaikus sniedzot iespēju iepriecināt garšas kārpiņas. Ar jauno produktu vēlamies aicināt pircējus atrast mirkli sev un ļauties veselīgākai sevis lutināšanai, baudot cepumus ar šokolādes pieskārienu.”

Kā liecina dati*, 81% patērētāju iegādājas saldos cepumus vismaz reizi 2-3 mēnešos, kamēr 16% to dara katru nedēļu. “Selga Treat” auzu cepumi ir lieliski piemēroti visiem, kuri meklē veselīgākas un gardas alternatīvas ikdienas gardumiem.  Jaunā produkta sastāvs nodrošina sabalansētu našķi, kas sniegs gan enerģiju, gan nepieciešamās taukskābes. 

L. Bagātā uzsver: “Jaunais produkts ir tradicionālo našķu un veselīga dzīvesveida apvienojums. “Selga Treat” auzu cepumi ar beļģu piena šokolādes pārklājumu ir ideāls papildinājums gan rīta kafijas pauzei, gan kā enerģijas lādiņš pēcpusdienā. Tie ir radīti, domājot par mūsdienu dinamisko dzīvesveidu, kur katram mirklim ir vērtība un kur ikkatrs gardums var kļūt par īpašu rituālu sevis lutināšanai.” 

*“Selga” zīmola 2024. gada pētījums, “Dentsu Latvia”.

TOP Komentāri

avatar