“Rīgas satiksme” aicina klientus pieteikties dalībai koda biļešu testēšanā

Turpinot darbu pie koda biļešu ieviešanas, “Rīgas satiksme” aicina klientus, kuri regulāri lieto sabiedrisko transportu, pieteikties koda biļetes testēšanai. Testu laikā tiks apkopots klientu viedoklis par “Rīgas satiksmes” lietotnes izmantošanas ērtumu, kā arī tiks pārbaudīta sistēmas darbība kopumā. Piedalīties testos var ikviens iedzīvotājs, kurš ikdienā regulāri izmanto Rīgas sabiedrisko transportu, iegādājas biļetes par pilnu cenu, lieto viedtālruni ar Android vai iOS operētājsistēmu un interneta pieslēgumu.

Lai pieteiktos dalībai, ir jāaizpilda veidlapa, kas atrodama šeit “Rīgas satiksmes” mājaslapā un jāiesniedz laika periodā no 20. līdz 23. septembrim elektroniskā veidā, ar drošu elektronisko parakstu, sūtot uz info@rigassatiksme.lv, pa pastu, pašrocīgi parakstītu, adresētu RP SIA „Rīgas satiksme”, Vestienas ielā 35, Rīga, LV-1035, vai personīgi RP SIA “Rīgas satiksme” sekretariātā, administratīvās ēkas pirmajā stāva Vestienas ielā 35, Rīgā. 

Testēšanas grupā tiks uzņemti 50 – 60 dalībnieki. Kandidātu izvēlē prioritāte būs tiem, kuri pirmie atsūtīs pieteikumus. Plānots, ka lietojamības testi norisināsies no 27. septembra līdz 10. oktobrim. Testēšanas mērķis ir pārbaudīt koda biļetes iegādes funkcionalitāti, kā arī lietojamību dažādos laikos un maršrutos. Iegādātās biļetes būs derīgas arī noslēdzoties testiem un tās varēs izmantot ikdienas braucieniem.

Kā jau iepriekš tika sniegta informācija, tad koda biļetes veids paplašinās esošo “Rīgas satiksmes” biļešu klāstu un ļaus sabiedriskajā transportā klientiem veikt norēķinus par braucieniem ar viedtālruni tiešsaistes režīmā. Koda biļete darbosies paralēli esošajai e-talonu sistēmai. Koda biļeti varēs lietot, izvēloties uzstādīt savā viedierīcē kādu no mobilajām lietotnēm un ar tās palīdzību tiešsaistes režīmā iegādājoties vienreizējo brauciena biļeti.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.

Foto: ilustratīvs

TOP Komentāri

avatar