Policija aicina autovadītājus netraucēt sniega tīrīšanas tehnikai

Šogad Krāslavas un Ulbrokas ielās kopš oktobra beigām ieviestas izmaiņas, paredzot stāvēšanas aizliegumu konkrētās nedēļas dienās. Šāds ierobežojums radīts, lai efektīvāk būtu iespējams nodrošināt ceļu uzturēšanu. Tāpat ziemas sezonā vairākās Rīgas ielās brīžiem tiek uzstādītas pagaidu stāvēšanas aizlieguma ceļa zīmes, lai uz attiecīgo periodu tīrīšanas tehnikai būtu iespējams piekļūt teritorijai.

Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka gadījumos, kad autovadītāji neievēro uzstādītās ceļa zīmes, automašīnām ne tikai tiek piemērots sods, bet tās arī tiek evakuētas uz citu apkārtnē esošu stāvvietu. Policija aicina autovadītājus būt saprotošiem un pārvietot savus transportlīdzekļus laikus.

Vienlaikus Rīgas pašvaldības policija atgādina, ka gadījumos, kad autovadītāji ilgstoši (ilgāk par trim dienām) izmanto publiski pieejamu stāvvietu, noteikumi paredz, ka viņiem pašiem ir jānotīra sniegs ap savu automašīnu tādā mērā, lai tas netraucētu citu transportlīdzekļu un gājēju kustību, kā arī, lai tas netraucētu ceļu uzturēšanas darbiem.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar