Pašvaldības policija Grīziņkalnā pieķer jauniešu kompāniju ar narkotikām

20.jūlija vakarā Rīgas valstspilsētas pašvaldības policija (RVPP) saņēma informāciju no iedzīvotāja, kurš paskaidroja, ka Avotu apkaimē, Stabu un Ādmiņu ielas krustojumā, pamanījis kādu “Ford” markas transportlīdzekli, ap kuru rosās vairāki jaunieši, un viņam esot aizdomas, ka tiek tirgotas narkotiskās vielas. Uz adresi tika norīkota tuvākā RVPP Latgales pārvaldes ekipāža. 

Ierodoties notikuma vietā, policisti ievēroja izsaucēja minēto transportlīdzekli, tomēr policijas ierašanās brīdī salonā un pie tā neviena persona neatradās. Pārbaudot datus pēc transportlīdzekļa reģistrācijas numura, noskaidrojās, ka automašīnai nav derīga tehniskā apskate un nav iegādāta OCTA. Vienlaikus, vizuāli apskatot automašīnu, bija redzams, ka tās salonā atrodas dažādas sadzīviska rakstura mantas, tajā skaitā pelnu trauks un polietilēna maisiņš ar, iespējams, narkotikām. Informācija par konstatēto tika nodota Valsts policijai (VP). Savukārt par Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, proti, par transportlīdzekļa novietošanu stāvēšanai krustojumā, transportlīdzekļa vadītājam piemērots naudas sods 40 eiro apmērā.

Vairākas stundas vēlāk, 21.jūlija naktī, pašvaldības policisti kādā Vārnu ielas pagalmā Grīziņkalnā pamanīja to pašu “Ford” markas transportlīdzekli, kurā sēdēja četras personas – trīs vīrieši un viena sieviete. Likumsargi uzreiz devās pie jauniešiem un izskaidroja viņiem ierašanās iemeslu. Jauniešiem tika palūgts izkāpt no automašīnas un, apskatot automašīnas salonu, policisti starp dažādām mantām pamanīja polietilēna maisiņu ar baltas krāsas pulverveida vielu, nezināmas izcelsmes tabletes un, iespējams, marihuānu. Uzreiz pēc tam jaunieši tika aizturēti un uz notikuma vietu tika izsaukti VP darbinieki, kuri pārņēma darbu adresē turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Foto: RPP

TOP Komentāri

avatar