Par tuneļa sienas apķēpāšanu aizturēti trīs jaunieši

8.jūnijā pulksten 00.57 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci ievēroja piecus jauniešus pazemes gājēju tunelī pie tirdzniecības centra “Stockmann”. Trīs no jauniešiem ar marķieriem sāka apzīmēt tuneļa sienas, savukārt viens no viņiem draudzeņu priekšā apčurāja sienu. Informācija par notiekošo nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes ekipāžai.

Likumsargi pārkāpējus ātri vien atrada. Pārrunu laikā viņi solījās, ka tā vairs nedarīšot, turklāt esot gatavi ķēpājumus notīrīt. Jaunieši pavadīti atpakaļ uz notikuma vietu, kur viņi vairākas minūtes mēģināja sienu atgriezt iepriekšējā stāvoklī. Diemžēl sienu jauniešiem tā arī neizdevās notīrīt.
Puisim, kurš nokārtoja dabiskās vajadzības publiskā vietā, izrakstīts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots 20 eiro naudas sods. Jaunietis pēc protokola saņemšanas devās mājās. Savukārt trīs viņa biedri saistībā ar īpašuma bojāšanu nogādāti tuvākajā Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Video:RPP

TOP Komentāri

avatar