Ogrē notiks jauniešu mediju bezmaksas nometne

No 25. līdz 29. oktobrim Ogrē norisināsies mediju nometne “Young Media Sharks”, kur daudziem jauniem mediju talantiem no visas Latvijas nedēļas garumā gūs unikālas zināšanas un praktiski darbosies iedvesmojošu Latvijas mediju profesionāļu vadībā, informē portāls balticevents.info.

Izglītojošā jauniešu nometne notiks jau astoto gadu. Nometnei pieteikties aicināti jaunieši vecumā no 14 līdz 18 gadiem, kas savu nākotni saista ar žurnālistiku, kino jomu vai kultūras menedžmentu. Pateicoties nometnes atbalstītājiem –Vācijas vēstniecībai Latvijā un Ogres novada pašvaldībai –, dalība nometnē ir absolūti bez maksas.

Šogad nometnes pasniedzēji būs Somijas Televīzijas “YLE” producents Antti Hirvonen, Latvijas Televīzijas ārzemju ziņu korespondents Gints Amoliņš, ukraiņu režisors un producents Maksims Nakonechniy,  kas īstenoja sociālo akciju Kannu kinofestivālā, digitālā satura veidotājs Niklāvs Mičulis, mūzikas producents, dīdžejs un “Radio 5” mūzikas redaktors Makree, “Delfi Plus” redaktore Vita Dreijere, reklāmas speciālists Raimonds Platacis, “TV3 group Latvia” programmu direktore Elīna Jēkabsone un daudzi citi.

«Esam ļoti priecīgi, ka varēsim jau astoto gadu sniegt šo izaugsmes iespēju daudziem radošākajiem un visvairāk motivētajiem vidusskolēniem tieši no Latvijas. Jaunieši nometnē ne tikai mācīsies no jomas līderiem, bet arī paši radīs saturu par aktuālām tēmām Ogres apkaimē. Šogad nometnē darbosies arī «Young Media Sharks» studija, kur jaunieši varēs praktizēt visus jaunus uzdevumus,» saka nometnes idejas autore Ilona Bičevska.

Sesijas notiks angļu un latviešu valodās. Plašāku informāciju par programmu un pieteikties nometnei var oficiālā projekta mājaslapā www.youngmediasharks.eu līdz 21. oktobrim. Jauniešus izvērtēs pēc radošā uzdevuma un motivācijas. Pieteikties nometnei

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar