Nostalģiski un personiski – „Tie būsim mēs”

Rokmūzikas trio B OPTIMIST laiž klajā trešo singlu „Tie būsim mēs”. Tā ir dziesma no topošā piektā studijas albuma, kuru plānots publicēt vēl šogad vēlā rudenī. Dziesmai „Tie būsim mēs” tapis arī videoklips, kurš ir jau piecpadsmitais video grupas vēsturē.

Šoreiz dziesmas un video pamatdoma ir ikdienā nemanāmais laika ritējums – dzīve, kas straujiem soļiem rit mūsu acu priekšā, un, tikai uz brīdi apstājoties un atskatoties, varam novērtēt, cik strauji mainās laiks, pasaule un mēs paši. Videoklipā mijas kadri ar grupas dalībniekiem tagad un pirms vairākiem gadiem. Senākais klipā izmantotais kadrs ir no 2004. gada. „Tie bijām mēs, tie būsim mēs” – tas ir vēl viens atgādinājums novērtēt to, kas mums ir un kur mēs ejam.

Mūzika un teksts: B OPTIMIST. Video: Valters Levins, Kristaps Bērziņš, Gatis Levins, Roberts Levins. Īpašs paldies Rihardam Vecvagaram. No 20. oktobra dziesma pieejama populārākajās straumēšanas platformās. Koncertēt grupa plāno atsākt nākamā gada sākumā, kas sakritīs arī ar grupas 10 gadu jubileju.

B OPTIMIST spēlē enerģisku un emocionālu rokmūziku latviešu valodā kopš 2013. gada. Šī gada aprīlī grupa izdeva pirmo singlu „Akvareļos”, savukārt jūnijā – otro singlu „Mēles” no topošā piektā studijas albuma. 2020. gadā izdots albums „Visur skan”, kā arī akustiskais albums „Turpinies!” ar tautasdziesmu vārdiem. Debijas albumu „B OPTIMIST” grupa izdeva pirms septiņiem gadiem, kam sekoja minialbums „KOPĀ”. B OPTIMIST ir: Valters Levins, Roberts Levins, Linards Liepa. Grupas mūzika dzirdama Spotify, Bandcamp, iTunes, Youtube un citās straumēšanas vietās.

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar