“Maldu valstība” – jauns singls no dueta Ainars Bumbieris un Ineta Rudzīte

Šajā saulainajā septembra laikā latviešu jaunākais estrādes duets Ainars Bumbieris un Ineta Rudzīte klajā laiž grupas “Hameleoni” reiz izpildīto dziesmu „Maldu valstība” jaunās skaņās.

Dziesmu īpaši šim duetam aranžējis komponists un dziesmas autors Gaitis Lazdāns.

Komponists G.Lazdāns par dziesmas izpildītājiem: “Inetas un Ainara duets, manuprāt, pašreiz ir viens no pievilcīgākajiem duetiem Latviešu estrādē. Viņi ir ļoti saderīgs pāris kā, uz skatuves tā vokāli. Iepazīstoties ar dueta izpildījumu vēlējos piedāvāt sadarbību. Esmu priecīgs, ka Viņi  piekrita iedziedāt dziesmu “Maldu valstība” un novēlu Viņiem panākumus”.

Dziesma ir iekļauta Latvijas Televīzijas raidījuma “Latvijas Sirdsdziesma” septembra aptaujā. Jaunie izpildītāji aicina ikvienu atbalstīt dziesmu par to balsojot katru dienu aptaujas mājas lapā.

Ainars un Ineta par dziesmu: “Dziesma ir par mīlestību, un tiem ceļiem kur tā mūs ved. Reizēs, kad nezini kā rīkoties un esi izvēles priekšā uz kuru pusi doties, vienmēr ir jautājums – kā izvēlēties pareizo ceļu, kā nekļūdīties? Tādos brīžos svarīgi sadzirdēt un ieklausīties savā sirds balsī, lai nenonāktu maldu valstībā.”

Foto & video: publicitātes

TOP Komentāri

avatar