Latvijas Pasts atklāj 252. pakomātu; šogad plānā vēl 200

VAS Latvijas Pasts, mērķtiecīgi turpinot attīstīt lielāko pakomātu tīklu visā valstī, šobrīd ir palielinājis pakomātu skaitu līdz 252 vienībām Latvijā. 

Nacionālais pasta operators, izvēršot savu klātbūtni gan blīvi apdzīvotās vietās, gan nomaļākās valsts teritorijās, šogad plāno novietot vairāk nekā 200 pakomātu. Tas nozīmē, ka Latvijas Pastam līdz 2024. gada beigām būs viens no lielākajiem pakomātu tīkliem valstī. Patlaban Latvijā ir 252 uzņēmuma pakomātu. 

Latvijas Pasts kopš gada sākuma uzstādījis 34 jaunus zilās krāsas pakomātus, lai paplašinātu sūtījumu piegādes un saņemšanas iespējas. Tādējādi klientiem – iedzīvotājiem un uzņēmumiem – uzlabota pakalpojumu pieejamība. 

“Komanda aktīvi strādā, lai sasniegtu vairāk, izdarītu labāk un nodrošinātu ērtus pakalpojumu saņemšanas veidus, kas pielāgoti iedzīvotāju vajadzībām. Šogad pirmo pakomātu uzstādījām Pāvilostā, savukārt jaunākais atrodams Limbažos. Esam tikai pusceļā, jo mūsu mērķis – lielākais pakomātu tīkls valstī,” atklāj Latvijas Pasta valdes loceklis Jānis Kūliņš. 

Uzņēmums līdztekus jaunu pakomātu izvietošanai attīsta arī esošo pārklājumu, pakomātus aprīkojot ar specializētu vēstuļu nosūtīšanas nodalījumu. Aprakstītā funkcionalitāte ir integrēta visos šogad uzstādītajos pakomātos. 

Šogad novietotie pakomāti atrodami Aknīstē, Berģos, Dagdā, Dundagā, Elejā, Inčukalnā, Jaunjelgavā, Jaunpiebalgā, Jelgavā, Kraujā, Lapmežciemā, Liepā, Liepājā, Limbažos, Mazsalacā, Mērsragā, Nākotnē, Nīcā, Ogresgalā, Pāvilostā, Priekulē, Priekuļos, Raganā, Raunā, Rīgā, Skrīveros, Skrundā, Stendē, Strenčos un Varakļānos. 

Kā vēstīts, Latvijas Pasts pastāvīgi pilnveido un paplašina savus pakalpojumus, lai stiprinātu pozīciju pārstāvētajos biznesa segmentos. Viena no uzņēmuma stratēģiskajām prioritātēm paredz palielināt pakomātu skaitu līdz 500 vienībām jau 2025. gadā, lai izveidotu plašāko pakomātu tīklu visā Latvijas teritorijā, kas būtiski paplašinās sūtījumu saņemšanas iespējas klientiem. 

Vienlaikus uzņēmums attīsta e-komercijas sūtījumu un loģistikas biznesa segmentu, kā arī uzlabo universālā pasta pakalpojumu pieejamību, sūtījumu piegādes procesus un klientu apkalpošanu. Latvijas Pasts arī veicina jaunus paku sūtījumu pārsūtīšanas virzienus un sadarbojas ar starptautiskiem e-komercijas pakalpojumu sniedzējiem, lai pozicionētu Rīgu kā loģistikas centru. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar