Jau šo piektdien notiks tradicionālais «Lielais Līgo parka festivāls»

Atgādinām, ka jau šo piektdien, 2.augustā, Stopiņu pagasta Līgo parku norisināsies «Lielais Līgo parka festivāls», kurā būs iespēja gan paklausīties populāru mūziķu priekšnesumus, gan izdejoties īstas zaļumballes atmosfērā. Vakara vadītāja lomā iejutīsies aktieris Jānis Kirmuška.

Festivālu plkst.19.10 atklās dziedātāju Viktora Zemgala un Beātes Melderes priekšnesums. Plkst.19.50 uz skatuves kāps grupa «Zeļļi», plkst.20.40 uz skatuves kāps mūziķi Harijs Joniškāns, Santa Kasparsone, Ilze un Jānis Vībanti. Plkst.22.10 muzicēs grupa «Apvedceļš», bet plkst.23 – grupa «Zelta kniede». Plkst.23.50 sāksies grupas «Muiža» priekšnesums, bet pēc pusnakts par dejām gādās DJ deivv.  

Līdz Līgo parka estrādei no Rīgas centra ir iespējams nokļūt arī ar sabiedrisko transportu (51. autobuss līdz pieturai «Brasliņas»); uz pasākumu var doties arī ar personīgo auto. Pirms koncerta būs iespēja izstaigāt Līgo parku un novērtēt izcilā tēlnieka Ulda Sterģa veidotās skulptūras – laukakmeņus, kuros iekaltas latvju spēka zīmes. Tāpat, kā ierasts, festivāla apmeklētāju ērtībām būs sarūpēti ēdieni un atspirdzinoši dzērieni.

Biļetes uz festivālu jau pieejamas pārdošanā «Biļešu Paradīzes» kasēs un Kultūras centra «Ulbrokas Pērle» kasē. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar