Ivo Fomins piepilda Liepājas Olimpisko centru

Aizvadītajā sestdienā Liepājas Olimpiskajā centrā notika pazīstamā dziedātāja un dziesmu autora Ivo Fomina albuma “Cilvēks” koncertturnejas noslēdzošais pasākums. Biļetes uz koncertu bija pilnībā izpārdotas un centra lielajā arēnā pulcējās 2000 uzticamu klausītāju, kas koncerta noslēgumā sveica mākslinieku ar stāvovācijām. 

Koncertā piedalījās arī īpašie viesi. Pirmie uz skatuves kāpa Liepājas Pop Rok skolas bundzinieku ansamblis, tad arī LMMDV zēnu koris un tā mākslinieciskā vadītāja Ilze Balode. Ar divām dziesmām, aizkustinošu stāstu un dzejoļu lasījumu uzstājās Ivo dziesmu līdzautors Guntars Račs. Ja Račs šoreiz bija šī koncerta īpašais viesis, tad 12. augustā Guntara autorvakarā Dzintaru koncertzālē abi būs mainītās lomās. Biļetes jau pieejamas!

Koncerta otrajā pusē uz Olimpiskā centra lielās skatuves kāpa liepājniece un latviešu mūzikas jaunā cerība Tipa, kura kopā ar Ivo izpildīja divas dziesmas, tostarp arī šobrīd radiostacijās aktīvi skanošo dziesmu “Ielai pāri”.

Koncerta noslēgumā, skanot daudzbalsīgam skatītāju korim, koncerta apmeklētāji cēlās kājās un pieprasīja papildus dziesmas. Zālē valdīja elekrizēta un pacilājoša atmosfēra. Rokenrols uz lielās skatuves bija atgriezies

TOP Komentāri

avatar