Indīroka grupa ‘Audrú’ laiž klajā pirmo singlu

Indīroka grupa Audrú nodod plašākam klausītāju lokam savu pirmo singlu Over no gaidāmā EP ar nosaukumu The Lighthouse Trilogy.

Grupu Audrú veido četri draugi – Ieva, Gita, Jurģis un Artūrs, kuri kopā spēlē jau divus gadus. Šajā laikā ir izveidojies skanējums, ko paši dalībnieki smejoties dēvē par maijpuķīšu grandžu – stilistiski tas ietver elementus no indīroka, indīpopa un amerikāņu folka, jūtamas arī ietekmes no deviņdesmito gadu mūzikas – tādām grupām kā Silverchair, Pearl Jam, Radiohead, The Cranberries.

Singls Over ir stāsts par sevis pārvarēšanu, tikšanu otrpus un atbrīvošanos – vēstījums par sarežģījumiem pašizziņas procesos, pārsātinātu prāta stāvokli un nepieciešamību pēc atrisinājuma. Dziesma ir trešā, noslēdzošā daļa no gaidāmā EP The Lighthouse Trilogy. Var šķist neierasti, ka tā sasniedz klausītājus kā pirmā, tomēr reizēm notikumu izklāsts, kas nav secīgs, kļūst vilinoši interpretatīvs. Šis ir gadījums, kad tas attaisnojas, jo iespējams nemaz nav labāka sākuma par laimīgam beigām.

Foto: publicitātes

 

TOP Komentāri

avatar