Indīmūziķis “Mo Aspen” publisko savstarpējām nesaskaņām veltītu dziesmu “Ledus laikmets”

Indīmūziķis “Mo Aspen” kopā ar kreatīvu video prezentē dziesmu “Ledus Laikmets”. Dziesmu pavada enerģisks sitamo instrumentu ritms un tā stāsta par regulārām nesaskaņām un nemācēšanu ar tām tikt galā. Tādējādi attiecībās iestājoties “Ledus Laikmetam”. Noslēgumā saglabājot optimismu, ka viss vēl var sakārtoties. Video tiek attēlota iekšējā pasaule šim procesam ejot cauri.

Mūzikas un teksta autori, kā arī izpildītāji – Modris Apse un Tomass Saulietis. Producēšana un skaņu inženierija Modris Apse. Miksēšana un māsterēšana Josh Hart (Kanāda). Video Kaspars Merklins.

Mo Aspen atgādina, ka šī gada beigās gaidāms indīmūzikas albums “Viens”. Tas būs īpašs ar to, ka katrai dziesmai būs veltīts videoklips. Turklāt tā skanējumā vienlaicīgi būs popmūzikas, rokmūzikas un hip-hop iedvesmas un pašmāju viesmākslinieki.

Dziesma seko pēc šogad nesen izdotajiem singliem “Jāiet Tālāk”, “Laimes Zeme”, “Kura No Tām”, kuri izskanējuši vairākās latviešu radio stacijās un mediju/interneta vidē saņēmuši labas atsauksmes, tostarp no vairākiem pazīstamiem un pieredzējušiem latviešu mūziķiem un video, kuru atbalstījis Red Bull Latvia. Tāpat arī Mo Aspen iepriekš piedalījies “Ghetto Faktorā” un raidmedijos bijis dzirdams jau ar vairākiem iepriekš izdotajiem singliem kā “Šī ir Latvija”, “Hold Me Close”, “Ģeodēzists” u.c.

Mūziķa aktivitātēm primāri var sekot Instagram, TikTok un Facebook portālos. Dziesmu “Ledus Laikmets” var klausīties YouTube un drīzumā arī Spotify, Itunes

TOP Komentāri

avatar