Iespēja piemērīt eņģeļa spārnus sirsnīgā labdarības koncertā Rātslaukumā

Jau svētdien, 18. decembrī, labdarības akcija “Eņģeļi pār Latviju” ar iedvesmojošu koncertu izgaismos Vecrīgas sirdi – Rātslaukumu. Savus smaidus un skanīgus pārsteigumus pasākumā dāvās iemīļoti mūziķi un personības, bet muzikālo piedzīvojumu caurvīs aizkustinošie akcijas vēstnešu stāsti. Ikvienam klātesošajam tā būs iespēja piemērīt eņģeļa spārnus un sniegt tik ļoti nepieciešamo atbalstu bērniem ar veselības problēmām, kuri cer uz palīdzību ārstēšanas izdevumu segšanā. Koncerts sāksies plkst. 20.30 un būs vērojams tiešraidē arī kanālā TV3, ziņu portālā “tv3.lv” un “TV3 Play”.

Šogad koncerts iziet ārpus televīzijas ekrāniem un svētdienas vakarā Rātslaukumu rotās ziemīgās noskaņās ierīkota skatuve, no kuras klātesošos un televīzijas skatītājus priecēs Intars Busulis ar ansambli “Dzeguzīte”, grupa “Citi Zēni” kopā ar bērnu studiju “Kukaiņi”, Arstarulsmirus, Aminata, Daumants Kalniņš ar Kasparu Zemīti, Rūta Dūduma un Jānis Ķirsis, “Riga Gospel Choir”, Kristīne Prauliņa, grupa “Sudden Lights”, Agnese Rakovska ar Karlīni Annu Ērgli, grupa “DaGamba”, Aija Vītoliņa, Chris Noah, kā arī Linda Leen. Savukārt par īpašu atmosfēru parūpēsies koncerta vadītāji Kristaps Rasims un Kristīne Garklāva. 

Līdzās galvenajai skatuvei atradīsies krāšņi eņģeļu spārni, pie kuriem ikvienam būs iespēja iemūžināt savu klātbūtni, kā arī blakus skatuvei darbosies īpaši ierīkota zvanu centra būdiņa, kurā sabiedrībā iemīļotas personības sarunāsies ar ziedotājiem, kuri būs piezvanījuši uz telefona numuru 90067011. 

Visas dienas garumā Rātslaukumā būs pieejami arī ēdināšanas pakalpojumi, kas piedāvās iegādāties sildošus ēdienus un dzērienus. 

Lai arī koncerts ar atmosfēru, dekorācijām un sirsnīgo programmu radīs svētku sajūtu un priecēs kā klātesošos, tā arī televīzijas skatītājus, galvenais tā norises mērķis ir saliedēties kopīgā atbalstā akcijas vēstnešiem Aurorai, Veltai, Mihailam, Artūram, Polīnai un vēl 182 bērniem visā Latvijā, kuru ārstēšanai kopā nepieciešami 464 222,31 eiro. Saziedotā summa bērniem ļaus spert drošākus soļus, izteikt vārdus, bez sāpēm rotaļāties draugu pulkā, bet – pats galvenais – būt veseliem un laimīgiem.

Koncerts tiešraidē tiks translēts kanālā TV3, ziņu portālā tv3.lv un TV3 Play, kā arī visas dienas garumā Rātslaukumā atradīsies radio “Star FM” studija, no kuras dīdžeji vēstīs par gatavošanos koncertam, bet vakarā pieslēgsies tiešraidei. 

 Ziedot bērniem ikviens ir aicināts līdz 2023. gada 31. janvārim:

  • Zvanot pa tālruni 90067011 (maksa par zvanu 1,42 eiro (iesk. PVN));
  • Mājas lapā www.engeliparlatviju.lv;
  • Bērnu slimnīcas fonda mājas lapā www.bsf.lv;
  • Iegādājoties preces ar īpašo “Eņģeļi pār Latviju” atzīmi Rimi veikalos no 23. novembra līdz 1. janvārim;
  • Ziedojumu kastītēs RIMI veikalos visā Latvijā;
  • Ziedojumu kastītēs JYSK veikalos visā Latvijā;
  • Ziedojot Rimi e-veikalā www.rimi.lv;
  • Ziedojot MansRimi naudas uzkrājumu Rimi kioskos vai mājaslapā www.mansrimi.lv.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar