Grupa CanZone, piedaloties Milleru-Balandīnu ģimenei, piedāvā populāru tautasdziesmu jaunā interpretācijā

Apvienojoties grupas CanZone un Milleru-Balandīnu ģimenes muzikālajiem spēkiem, jaunas vēsmas ieguvusi visiem labi zināmā latviešu tautasdziesma „Bēdu, manu lielu bēdu”. Ar radošās apvienības „machinaLID” draudzīgo atbalstu dziesmai tapis arī zīmīgs vizuālais atainojums.

„Lai gan koncertos tautasdziesmu „Bēdu, manu lielu bēdu” savā aranžējumā izpildām jau vairākus gadus, tieši šobrīd apjautām, ka ir īstais brīdis, kad to laist klajā arī ieraksta formātā. Priecāsimies, ja dziesma, kas iedvesmo un pacilā mūs katru reizi, kad to izpildām, sniegs pozitīvas un spēka pilnas emocijas arī plašākam klausītāju lokam šajā nebūt ne vienkāršajā laikā,” stāsta Dagnija, abu muzikālo sastāvu vokāliste.

Filmēšana noritēja brīnišķīgā saules un liega vēja bagātinātā vasaras nogales svētdienā, 30. augustā, uz t. s. „Tehnikas ceļa” (Saldus – Kuldīgas autoceļa posms) un Vārmē. Skatus un kadrus tvēra operators Kaspars Krauze (www.krauzevision.lv), savukārt paši savās lomās iejutās Raitis, Kāravs, Raivo, Jānis, Ģirts un Dagnija. Kā uzsver klipa veidotāji: „Visas videoklipa filmēšanā iesaistītās personas un lietas ir īstas un ar svaru.”

Dziesma un tās videoklips šobrīd atrodams arī LTV1 raidījuma „Latvijas Sirdsdziesma” aptaujā. To iespējams atbalstīt balsojuma veidā interneta vietnē: https://ltv.lsm.lv/lv/izklaide/latvijas-sirdsdziesma/sirdsdziesma-balsojums

Tautasdziesmas aranžējuma autori: Dagnija Millere-Balandīna, Raivo Millers, Rolands Zelčs, Artūrs Slaviks, Oskars Krūklis, Raitis Balandīns.

Dziesma ierakstīta, miksēta un māsterēta studijā „Lauska” – skaņu režisora Kaspara Bārbala vadībā.

Foto: Ģ.Donerblics

TOP Komentāri

avatar