Festivāls “Summer Sound 2024” ir atklāts

Spīdot siltai saulei un izskanot pirmajiem mūziķu priekšnesumiem,  ir sācies divu dienu neaizmirstamu piedzīvojumu festivāls “Summer Sound”. 

Piektdienas vakarā lielo skatuvi pludmalē atklāj pašmāju enerģiskie vienradži Citi Zēni, kam seko Astro’n’out un vēl pirms franču Dj dueta Ofenbach piektdienas Lielās skatuves noslēdzošā šova, ar īpaši festivālam gatavotiem pārsteigumiem un pieaicinātiem viesiem uzstāsies hiphopa supergrupa Singapūras Satīns

Turpat pludmalē atrodas hip-hopam veltītā skatuve – “Flor De Cana” un piektdienas programmā ir redzami – $ourJ, Finķis, Mauku Sencis & Grandmasters Neons un BANDA BANDA, bet dejas līdz rīta gaismai jau tradicionāli Toma Grēviņa vadībā!

“Summer Sound” festivāla koncerti notiek gan pludmalē, gan Jūrmalas parkā uz “Mežpils” un “Ekstravaganza” skatuvēm. Tajās izbaudāmi gan ārvalstu, gan iemīļotu pašmāju mākslinieku priekšnesumi: Indygo, Satellites LV, Laika Suns, Bazzookas (NL), Bloody Heels, All Day Long, Tumors, PND, Skier and Yetti (RS), Kerosene Kream (SE). 

Deju mūzikas cienītājiem – “Klubs++”, kas šogad ir papildināts ar vēl jaudīgākiem gaismu un lāzeru efektiem, savukārt par muzikālo saturu ir parūpējies tā kurators Magnuss Eriņš un ievērojamais Lietuvas elektroniskās mūzikas leibls “Lithuania HQ”, piedāvājot labākos DJ. Klubā ieeja, kā jau klubā pienākas, ir no 18 gadu vecuma. Piektdienas vakara programmā: HOLLA FRANCO b2b DNKA, PUPA,  ROLAND PRIVERT, Dwin (LT), Lucky Luke (LT), E:91, LORI, KENJI. 

Festivāla “Summer Sound” otrā diena sāksies jau plkst. 10:00 un līdz pat 16:00 festivāla teritorija būs pieejama bez maksas. Šajā dienā būs iespēja piedalīties pludmales volejbola turnīrā, (Pieteikšanās un noteikumi atrodami festivāla mājas lapā), baudīt festivāla atmosfēru un klausīties brīnišķīgus mūziķu priekšnesumus gan Jūrmalas parkā, gan pludmalē. 

Abu festivāla dienu programmu un konkrētus mākslinieku uzstāšanās laikus var uzzināt festivāla mājas lapā. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar