Dzimšanas dienas dāvana – Ainara Bumbiera jaunā dziesma „Cīrulītis”

Vasaras vidū, kad dziedātājs Ainars Bumbieris svin savu dzimšanas dienu, mākslinieks arī saviem klausītājiem pasniedz dāvanu – šogad jauno dziesmu „Cīrulītis.”

„Laikā, kad viss ir nopērkams un pieejams, ir īpaši jāpiedomā, kādas dāvanas svētku reizēs mēs pasniedzam saviem mīļajiem – ģimenei, draugiem, kolēģiem. Manuprāt, pašradītās ir tās visvērtīgākās – sacerētas dzejas rindas, mīļš zīmējums vai noskaņu glezna. Es saviem uzticīgajiem klausītājiem dāvinu jaunu dziesmu „Cirulītis”” – par sarūpēto dāvanu saka dziedātājs A. Bumbieris.

Jaunā dziesma būs dzirdama kā mākslinieka koncertos un mūzikas straumēšanas vietnēs, tā arī albumā „Uzdejosim valsi”, kas ikvienam interesentam ir pieejams interneta veikalā shop.ainarsbumbieris.com. Tieši tagad, mākslinieka dzimšanas dienas nedēļā, albums nopērkams ar 20% atlaidi, izmantojot kodu Jubilārs. Turklāt ikviens pirkums saņems arī īpašu dāvanu.

Dziesmas „Cīrulītis” mūzikas un teksta autors ir Jānis Krūmiņš. „Gan skaņdarba melodija, gan līrika aicina piedomāt pie izvēlēm, kuras dzīvē izdarām. Vai tās notiek ar sirdi vai prātu, un kuras ir tās īstās – jūtu vadītās vai prāta izsvērtās? Dziesma ļauj atcerēties iemīlēšanās sajūtu, kad atsaucīgais acu skatiens un sirds jūt to vienīgo un īsto. …un laimīgs tas, kuram jūtas un prāts ir harmonijā, mīlot savu īsto, izredzēto cilvēku”, tā savas sajūtas un dziesmas noskaņu raksturo skaņdarba radītājs un izpildītājs.

Lai dzirkstošs jubilejas mēnesis kopā ar dziedātāju Ainaru Bumbieri un viņa jauno dziesmu „Cīrulītis”! Tiekamies koncertos, dzimšanas dienas ballītēs un sirsnīgos svētku pasākumos.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar