Dziesma “Manas ēnas” – stāsts par to, ka nekur nav tik labi kā mājās

Dziedātāja Kristīne Šomase nāk klajā ar jaunu dziesmu “Manas ēnas”. Mūzikas autors un dziesmas producents ir Guntis Vītols, teksta autors Oskars Deigelis, mūzikas producents Roberts Lejasmeijers.

Guntis Vītols lielāko daļu savas dzīves aizvadījis Anglijā, kur bijis dažādu rokgrupu menedžeris un producents. Arī Latvijā no 1988-1999 gadam uzsācis savu karjeru mūzikas jomā ar labi zināmām grupām. Guntis ir atgriezies Latvijā un šobrīd cīnās par to, lai kaut brīdi ilgāk paliktu kopā ar mums. Viņa šī brīža sapnis ir, lai dzimtenē paliek vēl kāda viņa rakstīta dziesma.

Pateicoties Robertam, šīs dziesmas izpildītāja ir Kristīne Šomase. Kristīni jau zinām no šova “Okartes skatuve” un arī šobrīd viņa aktīvi turpina darboties mūzikā jomā izdodot jaunas dziesmas un koncertējot.

Kristīne teic:” Patiesībā biju mazliet pārsteigta par Gunta zvanu, bet tajā brīdi, kad saruna iegrozījās par to, ka tas būtu viņa sapnis, lai vēl kāda viņa autordziesma nāktu klājā arī latviešu valodā, mani dziļi uzrunāja. Šīs žanrs, elektroniskā deju mūzika man vēl nebija izmēģināts un bija mazliet bail, kāds tad beigās būs rezultāts.”

Jāatdzīst, ka dziesma ļoti uzrunā, tā stāsta par to, ka lai vai kur mēs dotos, uz brīdi vai ilgāku dzīves posmu, nekur un nekas nespēj piepildīt sirdi un dvēseli, kā sava mīļa dzimtene. Mēs nevaram zināt, kad pienāks mūsu laiks doties, cik ilgi šeit uz zemes vēl varam būt. Īss stāsts par mīlestību pret Rīgu, to ko tā devusi un kādas atmiņas iesējusi.

Novērtēsim katru iespēju, kas mums tiek dota, tās siltās atmiņas un sasildīsim savu dvēseli piepildot sapņus, kurus alkstam īstenot! Par sapņiem!

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar