Dziedātāja Ineta Rudzīte prezentē jaunu dziesmu “Kā sevi iemīlēt”

Īsi pirms Starptautiskās sieviešu dienas dziedātāja Ineta Rudzīte laidusi klajā jaunu dziesmu “Kā sevi iemīlēt”, ko sarakstījis Ingus Feldmanis. Dziesmu iespējams noklausīties mūzikas straumēšanas vietnē Spotify un platformā YouTube.

Līdz šim Inetas Rudzītes izpildītās dziesmas skanējušas estrādes žanrā, taču šī ieskaņota kantrī stilā, kas ir jauns pavērsiens dziedātājas izpildījumā. Kā zināms, kantrī muzikālie gabali allaž ir mazs stāsts par būtiskiem notikumiem cilvēka dzīvē. Šis ir stāsts par cerībām un sapņiem, ko iespējams piepildīt vienīgi paceļoties pāri citu iemācītiem priekšrakstiem, patiesi ieklausoties sevī un no sirds sevi iemīlot.

Dziesmas mūzikas un vārdu autors Ingus Feldmanis atzīst, ka dziesma ir ļoti personiska. Bērnībā viņam mācīts galvenokārt izjust pienākumu pret darbu un līdzcilvēkiem, kas ir labi, taču neviens īsti nebija mācījis priecāties, būt saskaņā ar sevi. Bet laimīgs cilvēks var būt tikai tad, kad dara to, kas sagādā patiesu gandarījumu. “Tad, kad esi iemīlējis sevi ar visiem trūkumiem un nepilnībām, pavisam droši būsi priecīgs un spējīgs darīt laimīgus citus”.

 Dziedātāja I. Rudzīte papildina dziesmas autoru, atzīstot, ka arī viņai sevis mīlēšana nemaz nav tik pašsaprotama lieta, to mācās joprojām, apgūstot dažādas dzīves pieredzes. Par vienu no lielākajām veiksmēm Ineta uzskata sevis atrašanu uz skatuves un piebilst: “Darot to, kas mani dara laimīgu, es gūstu patiesu prieku un nododu to tālāk līdzcilvēkiem un saviem klausītājiem”. 

Dziesmu aranžējumus veidojis Inetas ilggadējs skatuves partneris Ēriks Upenieks. Dziesmas ierakstā piedalās mūziķi: taustiņinstrumentālists Juris Kristons, bundzinieks Miķelis Vīts un kantrī mūzikas ģitārists Valdis Rēbuks no grupas Klaidonis. Dziesma piedalās LTV1 raidījuma “Latvijas sirdsdziesma” marta aptaujā.

Līdz šim dziedātāja Ineta Rudzīte laidusi klajā piecus studijas albumus: “Starp rīta zvaigznēm” (kopā ar Adrianu Kukuvasu), “Baltais zieds”, “Manā varā” (Jāņa Lūsēna mūzika), “Tā diena” (dueti ar Ainaru Bumbieri) un “Atmiņas vai kas tu esi mīlestība”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar