Denijs Grieze izdod dziesmu “Apsolītā zeme” un debitē arī kā repa mākslinieks

Dziedātājs un dziesmu autors Denijs Grieze turpina darbu pie sava debijas albuma. Joprojām radiostacijās ar labiem panākumiem skan viņa šī gada marta sākumā publicētā dziesma “Laimīgs”, taču laiks kaut kam jaunam! Šodien klausītāju uzmanībai tiek nodota sociāli aktuāla un mūsdienīgas tēmas skaroša dziesma “Apsolītā zeme”.

Jauno ierakstu producējis un ierakstījis pieredzējušais hiphopa izpildītāju producents Fakts (Jānis Šmēdiņš), kurš strādājis ar tādiem izpildītājiem kā Gacho (Mesa), Agnese Rakovska, “Singapūras Satīns”, Reiks un citi. Tāpēc arī nav brīnums, ka jaunajā dziesmā Denijs sācis arī repot. Dziesmas video veidojis Kaspars Kambars un tajā ir redzami pat trīs Deniji.

Denijs Grieze stāsta: “Dziesma ir par to, ko es redzu šajā tik sagrozītajā pasaulē, kad apkārt notiek tik daudz netaisnību, kam šķietami nevar rast risinājumus. Gribas teikt – “Paldies, tur es negribu, kur mēs ejam.” Apsolītā zeme – tā manī ir tā sajūta, ka var būt citādāk. Sajūta, ka mums jauniešiem, ka vispār visiem cilvēkiem ir paredzēts kaut kas vairāk un kaut kas labāks. Tas nav pareizi, ka tik daudz jauniešu slimo, ir atkarīgi un sašķēlušies.

Šajā dziesmā es izkāpju no savas komforta zonas. Es iepazinu reperi – Deniju Griezi. Tā man bija ļoti interesanta pieredze. Paldies Faktam par producēšanu un palīdzību dziesmas ietērpšanā. Tieši viņš bija ļoti labs palīgs tam, lai es iznestu to, kas man bija uz sirds.

Paldies arī video operatoram Kasparam Kambaram par visu vizuālo noformējumu un trako ideju īstenošanu. Mēs gājām caur tuksnesi, pāri laukiem, pa simtiem kilometru garu pamestu šoseju un ne tikai. Tas viss ir redzams video.

Paldies arī reperim Mesai, jeb Gatim Irbem, kurš kaut arī tieši nav piedalījies šīs dziesmas tapšanā, bet ir pārliecinājis mani par to, ka arī hiphopā var runāt par nopietnām tēmām, ne tikai par izklaidi, kaitīgām vielām un izpriecām.

Šī dziesma man pašam pavēra pavisam jaunu skatu uz to, kā radīt mūziku un, man šķiet, parāda vēl nebijušu Deniju. Mans muzikālais skatījums kļuvis plašāks, tas mainās un pilnveidojas tā, ka es pat nevaru sagaidīt, kas jauns vēl gaidāms, dodoties tālāk!”

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar