Darbu atsāk vasaras kultūrtelpa „Strops” Pļavniekos

15. jūnijā  plkst. 19.00 ar Katrīnas Dimantas koncertu “Jo dziedāju, jo skanēja” darbu atsāk kultūrtelpa „Strops” Pļvniekos,  Bērzu birzī Andreja Saharova ielā 30. Līdz pat augusta beigām katru otro trešdienu plkst. 19.00  un katru otro sestdienu plkst. 12.00 būs skatāmi dažādi neliela formāta koncerti, izrādes un pasākumi.

Koncerts veidots divās daļās, kur pirmajā daļā skanēs Katrīnas Dimantas oriģinālmūzika un sirsnīgas tautas mūzikas apdares. Koncertprogrammas otrajā daļā būs iespēja dzirdēt  latviešu dziesmas, dziedāt līdzi  latviešu tautas dziesmām un izbaudīt mierīgu gaisotni. Skanējumu papildinās Rolanda Zelča akordeona spēle, Katrīnas Dimantas spēlētās vijoles un ukuleles skaņas.  Pievienojieties Stropu klausītājiem un iegrimstiet šajā mūzikas burvībā!

18. jūnijā aicinām ģimenes ar bērniem apmeklēt leļļu teātra izrādi un 22. jūnijā Pļavnieku iedzīvotājiem būs iespēja piedalīties ielīgošanas pasākumā kopa ar “Rīgas danču klubu”.  

Ar informācija par pasākumu programmu jūlijā un augustā varēs iepazīties www.mazagilde.lv un www.facebook.com/kulturtelpasstropi/

Ieeja pasākumos bez maksas

Kultūrtelpas “Strops” norisi atbalsta Rīgas dome. Aktivitāšu programmu Pļavniekos organizē RKTMC “Mazā ģilde”.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar