Bezmaksas brīvdabas kino vakars “OSKARA” zīmē

Turpinot brīvdabas pasākumu ciklu, 18. jūnijā t/c “Alfa” vasaras notikumu centrā uz jumta vakara kino seansā tiks demonstrēta Amerikas Kinoakadēmijas balvu ”Oskars” saņēmusī filma. Interesenti aicināti balsot par vēlamo filmu līdz 15. jūnijam. Pasākumu varēs apmeklēt ar  bezmaksas ieejas kartēm.  

Balsošanai piedāvātas sešas filmas:

  • SKANDĀLS/ BOMBSHELL

  1. gadā Oscar® balva “Labākais grims un matu sakārtojums”
    CEĻVEDIS/ GREEN BOOK 
  2. gadā Oscar® balva “Labākā filma”, “Labākais oriģinālscenārijs”, “Labākais aktieris otrā plāna lomā” 

  • MANČESTRA PIE JŪRAS/ MANCHESTER BY THE SEA 

  1. gadā Oscar® balva “Labākais oriģinālscenārijs”, “Labākais aktieris galvenajā lomā” 

  • 12 GADI VERDZĪBĀ/ 12 YEARS A SLAVE 

  1. gadā Oscar® balva “Labākā filma”, “Labākais adaptētais scenārijs”

  • VIŅA/ HER

  1. gadā Oscar® balva “Labākais oriģinālscenārijs”

  • JASMĪNAS STĀSTS/ BLUE JASMIN 

  1. gadā Oscar® balva “Labākā aktrise galvenajā lomā”

“Veidojot jaunus pasākumus, turpinām pieturēties pie galvenajiem nosacījumiem – drošība, kvalitāte un novitāte. Meklējam pasākumos kādu īpašu odziņu, ar ko pārsteigt klātesošos. Šoreiz kinomīļiem piedāvājam ieskatīties “Oskara” balvu saņēmušo filmu klāstā, bet pirms izvēlētās filmas skatīšanās, jau no pulksten 19.00, viesi pirmo reizi varēs baudīt arī mūzikas ritmus – DJ Uvis & JDanevics /saksofons/ ‒ Soulful duo ‒ improvizācijas performance. Vēl omulīgākai laika pavadīšanai apmeklētāji aicināti izmantot mūsu restorānu daudzveidīgo piedāvājumu, pasūtījumus veicot iepriekš,” stāsta t/c “Alfa” vadītāja Liene Apine. 

Pasākums tiek organizēts, ievērojot 09.06.2020. valdības sēdē apstiprinātos Ministru kabineta noteikumus “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”. T/c “Alfa” pasākuma laikā aicina arī apmeklētājus būt atbildīgiem – seansa laikā neizkāpt no automašīnām bez nepieciešamības, nedrūzmēties, ieturēt 2m distanci no citiem, lietot deguna un mutes aizsegus, lai sevi un citus  pasargātu no inficēšanās riska.  

Kino demonstrēšana uz tirdzniecības centra “Alfa” jumta norisinās kopš 2018. gada, un to ir baudījuši jau tūkstošiem skatītāju. Šā gada pirmais kino vakars notika 21.maijā un atklāja brīvdabas pasākumus ar diviem autokino seansiem, kas norisinājās, ievērojot stingrus drošības pasākumus sabiedrības veselības aizsardzībai. 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar