Auskari – jaunākās modes tendences 2024.gadā

Auskari ir populārs modes aksesuārs, kas izteiksmīgi papildina jebkuru apģērbu. Jaunākās modes tendences rotaslietu dizainā ļoti bieži ir nedaudz piemirsts vecais, kas, izmantojot mūsdienīgus materiālus, krāsas un risinājumus, iegūst svaigu izskatu un liek uz tradicionālām rotaslietām paskatīties no cita rakursa. Tā arī 2024. gada auskaru tendences ietver auskaru dizainus, kas iedvesmo pārskatīt savu rotaslietu kastītes saturu un, iespējams, iegādāties ko pārsteidzoši jaunu. Šo rakstu veltīsim auskariem, kas būs īpaši aktuāli nākamajā sezonā.

Kopējo tendenci raksturo spilgti un atmiņā paliekoši auskaru dizaini.

Nākamajā sezonā savus iemīļotos nagliņu auskarus, kuri diskrēti iemirdzējās aiz matu šķipsnas, nāksies uz laiku noglabāt, lai dotu vietu drosmīgiem un uzkrītošiem auskariem, kas liks matus atglaust, lai tiem pievērstu visu apkārtējo skatienus. Šim auskaru veidam būs ļoti dažādas formas un izmantoto materiālu dažādība, kas ietver arī drosmīgus modes juvelierizstrādājumus no zelta, sudraba un rozā zelta.

  • Ziedu pilieni

Pilienu forma ir ļoti populāra dažādos auskaru dizainos. Nākamajā sezonā pievērsiet uzmanību ziedu auskariem, kuros pamata elements būs pārsteidzošas formas zieds, papildināts ar ķēdēm, krellēm, amuletiem. Materiāli: plastmasa, misiņš, dzelzs, stikls.

  • Izteiksmīgi riņķi

Joprojām aktualitāte, vienīgi tagad dizaineri iesaka izvēlēties auskarus, kuros riņķi (viens vai vairāki) stiprinās tos saturošā dekoratīvā detaļā. Vienkāršus metāla riņķus aizstāj bagātīgi dekorēti ar mākslīgiem akmeņiem, pērlītēm, krāsainu emalju.

  • Dabas motīvi, kukaiņi un dzīvnieki

Zelta auskari sievietēm lapas formā būs tikai atturīgs šīs tendences atspoguļojums. Liela izmēra un pērlītēm bagātīgi rotāti kukaiņi vai dzīvnieku 3D modeļi piešķirs pat visnopietnākajam tēlam rotaļīgu zemtekstu.

  • Pērles visdažādākajos veidos

Pērļu auskari ir bijuši iecienīti visos laikos. Pievērsiet uzmanību pērlēm, kas nav simetriskas formas un auskariem, kuros iestrādātas dabiskas,

nejaušību radītas, garenas vai piliena formas pērles.

  • Ķēdes un ķēdītes

Nevis viena nokarena ķēdīte, bet vairākas sakārtotas vienkopus, kas sniedzas līdz pleciem vai pat tiem pāri. Iespējamas variācijas no ļoti smalkām līdz izteikti masīvām ķēdēm.

  • Sfēras

Riņķu vai ķēžu auskarus papildina sezonas aktualitāte – sfēras formas elements no plastmasas, metāla vai keramikas. Sfēriskās formas auskars var stiprināties uz auss, uz riņķa vai ķēdītē. Nereti tas tiek iekarināts tikai vienā ausī, veidojot asimetrisku vizuālo tēlu.

  • Cieši pie auss pieguļoši auskari

Būtiskā šo auskaru iezīme, ka auskars cieši pieguļ ausij, veidojot viengabalainu dekoratīvu auss rotājumu. Konstruktīvi tiem nav aizmugures, padarot tos lietošanā ērtākus, jo samazina auskara pazaudēšanas risku. Šo auskaru veidam ir daudzpusīgs pielietojums arī kā pīrsingu rotai. Īpaši interesanti izskatīsies ausij pieguļošie auskari, kas nosedz visu auss ļipiņu. Tos var lietot ikdienā vai arī kā greznu aksesuāru svētkos – sudraba auskari ar iestrādātiem briljantiem (meklējiet piedāvājumus 220.lv e-veikalā) izskatīsies satriecoši!

  • Daudzpakāpju auskari

Žilbinošas greznības auskari, kas sastāv no daudziem elementiem, kas sakārtoti vairākos līmeņos. Auskari ir salīdzinoši smagi un arī valkājot jāuzmanās, lai tie nejauši neaizķertos, taču vizuāli ir ļoti efektīgi.

  • Dabīgo un mākslīgo akmeņu auskari

Briljanta auskari starp dabīgajiem dārgakmeņiem tiks īpaši izcelti. Tāpat tendencēs atgriezušies dabīgie akmeņi un pusdārgakmeņi, kas daudzos auskaros būs redzami kā prasmīgi atdarinājumi, lai varētu tikt izmantoti apjomīgos, liela mēroga auskaros.

Šajās iedvesmojošās tendencēs svarīgi atrast tās, kas atbilst Jūsu personīgajam stilam un pauž Jūsu individualitāti. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku mūžīgai klasikai vai avangarda dizainam, auskari vienmēr būs universālākais apģērba aksesuārs.

Attēls: publicitātes

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA PIGU Latvia

TOP Komentāri

avatar