Arktiskā palija ar olu
Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu. Rimi Labākai dzīvei eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina atgādina – laba pašsajūta ir dažādu veselīgu paradumu rezultāts, kur uzturs spēlē būtisku, bet ne vienīgo lomu.
Arktiskā palija ar olu (15. minūtes, 4 personām)
600 g palijas filejas
4 vārītas olas
4 mazas saujas dīgstu
4 ēd. k. extra virgin olīveļļas
Jūras sāls pēc garšas
Svaigi malti melnie pipari pēc garšas
1/2 smalki sarīvētas eko citrona mizas
Pagatavošana
Plāni sagriez visu paliju un kārto vai nu uz viena liela šķīvja, vai četriem atsevišķiem. Pa vidu liec olas (katram vienu), uzber dīgstus, sāli, piparus un citronu. Pārlej eļļu un pasniedz – tāpat vai ar rudzu maizi.
Foto: publicitātes
TOP Komentāri