Audiokvartāls jaunajā videoklipā cīnās ar zāli

Pašmāju pop/rock apvienība “Audiokvartāls” izdod jaunu singlu “Mūzikas izlase”, kas ir pirmais priekšvēstnesis gaidāmajam trešajam studijas albumam. Dziesma “Mūzikas izlase” ietur grupai raksturīgo skanējumu, apvienojot popa un roka elementus ar dzīvespriecīgu lirisko saturu. Dziesmas centrā ir saruna starp ballītes viesi un dīdžeju, atspoguļojot mūzikas gaumes dažādību un to, cik īpaša ir tā dziesma, kas atbilst katra personīgajai gaumei.

Solists Ivars Ozoliņš par jauno singlu saka: “Vienmēr jau pilnīgi visu pasākumu viesu gaumes nevar apmierināt, bet ja izdzirdi savu mīļāko dziesmu, tad, manuprāt, no pasākuma aizej ar pozitīvu noskaņojumu.”

Ja dziesma runā par mūziķu un klausītāju attiecībām, tad videoklips ir par mūziķu un ieraksta producenta sadarbību. Klipa scenārija autors un režisors Klāvs Knuts Sukurs stāsta: “Ar pārspīlētām, pat mazliet groteskām ainām no darba ierakstu studijā, vēlējos atgādināt mūžseno patiesību par muzikālo gaumju atšķirībām, par ko arī vēsta pati kompozīcija. Mēs sen zinām, gaumes atšķiras, bet aizvien turpinām cīnīties, strīdēties, pat kauties, lai pierādītu, ka man gaume ir gaumīgāka par tavējo.” Galvenajā lomā aktieris Kaspars Zāle, galvenais operators Kristaps Bērziņš un Kilometre film works.

Singls “Mūzikas izlase” ir pirmais vēstnesis no grupas gaidāmā trešā albuma, kas savu dienas gaismu ieraudzīs nākamā gada pavasarī. Klausītāji var sagaidīt, ka tas būs grupas enerģiskākais albums, un tā radošajā procesā iesaistījušies arī vairāki nozares profesionāļi no ārzemēm, piešķirot kompozīcijām nedaudz citādākas vēsmas kā iepriekš.

Grupa “Audiokvartāls” dibināta 2014. gadā un tās sastāvā darbojas Ivars Ozoliņš, Arnis Ozoliņš un Māris Skrodis.

Audiovizuālais materiāls: publicitātes

TOP Komentāri

avatar