Tirdzniecības centrs “Alfa” rīko divu dienu festivālu visai ģimenei

Šogad jaunā mācību gada sākumu plāno atzīmēt gandrīz 70% jeb divas trešdaļas ģimeņu Latvijā, noskaidrots tirdzniecības centra “Alfa” veiktajā aptaujā.* Visbiežāk (34%) 1. septembra svinības iecerēts atzīmēt, pulcējoties mājās tuvāko radu un draugu lokā, 28% apsver publisku vietu apmeklējumu, tostarp 18% plāno kopīgu maltīti restorānā vai kafejnīcā, bet 8% – kādas publiskas izklaides vai atpūtas vietas apmeklējumu. TC “Alfa” 4. un 5. septembrī aicina kopā svinēt jaunā mācību gada sākumu un savu 20 gadu jubileju izklaidējoši muzikālā festivālā “Alfa iegriež savus 20!”, kura laikā apmeklētāji divās dienās varēs baudīt muzikāli izklaidējošas performances, konkursus un dažādas atrakcijas bērniem.

“1. septembris daudzās ģimenēs ir īpašs datums, kas iezīmē ne tikai jaunā mācību gada sākumu, bet arī jaunu dzīves posmu. Tāpēc pilnīgi saprotama ir arī vēlme šo datumu īpaši atzīmēt. Tirdzniecības centrs “Alfa” ir ģimeņu centrs – allaž esam domājuši par to, lai ģimenes pie mums justos ērti, gan iegādājoties visu nepieciešamo vienkopus ikdienai un svētkiem, gan rodot izklaides un atpūtas iespējas. Arī jaunā mācību gada sākšanos vēlamies atzīmēt kopā ar saviem apmeklētājiem, un ne tikai to: arī “Alfai” šis ir īpašs gads – mēs svinam savu 20 gadu jubileju! Tāpēc esam divkārt priecīgi paziņot, ka 4. un 5. septembrī “Alfas” stāvlaukumā norisināsies muzikāli izklaidējošs festivāls “Alfa iegriež savus 20!” divu dienu garumā, kas priecēs gan lielus, gan mazus,” atklāj TC “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Festivāla pirmajā dienā, 4. septembrī, no plkst. 13.30 līdz 23.00 koncertus sniegs virkne populāru mūziķu un grupu, visas dienas garumā piedāvājot muzikālus priekšnesumus dažādām gaumēm. Festivālā piedalīsies kori Pa saulei un Maska, Olga Rajecka, Rūta Dūduma un Toms Kalderauskis, Rīmdari, Sudden Lights, Chris Noah, Patrisha, The Rolltones, bet vakara kulminācijā – Very Cool People, The Sound Poets un repera Ozola performances. Mūziķu uzstāšanās starplaikos paredzēti izklaidējoši konkursi, bet par muzikālo noformējumu rūpēsies DJ Artis Volfs.

Savukārt festivāla otrā diena būs veltīta bērniem. 5. septembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 gaidāmi dažādi aizraujoši šovi: Zinātnes teātris Laboratorium, Snick Dance Studio, iluzionists Edžus un Andžeja Grauda bungu skolas bundzinieku grupa Drumline Latvia. Bet dienas izskaņā plkst. 15.10 būs iespēja vērot bērnu vokālo ansambļu muzikālo uzvedumu Vilkam tāda dvēselīt’. Būs arī dažādi konkursi, un darbosies atrakciju zona – vilcieniņš, karuselis, Mārtiņa lielo ziepju burbuļu atrakcija, piepūšamā atrakcija, batuti u.c.

Tāpat aptaujā secināts, ka daudzas Latvijas ģimenes jauno skolas gadu uzlūko ar cerībām, un katra desmitā ģimene ir apņēmusies panākt skolēna sekmju uzlabojumu. “Mēs novēlam, lai jaunais mācību gads ir patiesi aizraujošs un zinībām bagāts, vienlaikus atgādinot, ka bērnības skolas somas aizmirsīsies, no kurpēm bērns izaugs, bet neaizmirstami kopā būšanas mirkļi veidos atmiņas visai dzīvei!” atgādina TC “Alfa” vadītāja.

Pasākums “Alfa iegriež savus 20!” tiek organizēts jaukta tipa publikai, tajā aicināti piedalīties gan vakcinēti un Covid-19 pārslimojuši, gan pirms pasākuma Covid-19 testu veikuši apmeklētāji, uzrādot atbilstošu digitālo sertifikātu. Svarīgi – bērniem, kuri jaunāki par 12 gadiem, pirms pasākuma tests NAV jāveic un digitālais sertifikāts nav jāuzrāda! Bērniem no 12 gadu vecuma jāuzrāda digitālais sertifikāts, kas apliecina pirms pasākuma veikta Covid-19 testa negatīvu rezultātu jeb vakcinācijas vai pēdējo 6 mēnešu laikā pārslimotas Covid-19 infekcijas faktu. Aicinām apmeklētājus sekot līdzi aktuālajai informācijai www.alfacentrs.lv.

Ieeja abās pasākuma dienās – bez maksas.

*Aptauju pēc TC “Alfa” pasūtījuma 2021. gada augustā veicis Snapshots, aptaujājot 500 vecāku, kuriem ir skolas vecuma bērni.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar