Maizes godi
Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notika Maizes godi, kuros bija iespējams iepazīt maizes receptes, gatavošanas, cepšanas un ēšanas tradīcijas no dažādām Latvijas vietām.
Kopā ara maizes cepēju, kultūras zīmes “Latviskais mantojums” laureāti Ilzi Briedi un Launkalnes folkloras kopu tika cepta Mārtošanas maize un notika topošās sievas mācīšana pirms tautās došanas. Apmeklētājiem bija iespēja kult miežus, malt un berzt graudus, kā arī slietenī vārīt putru.
Foto:Jana Šakare
Lasi vēl:
Par auto aizdevumu pārmaksā pat četras reizes – kādas kļūdas nepieļaut, iegādājoties auto?
Aptauja: tikai 11% iedzīvotāju droši zina, ka vecumdienas pavadīs nestrādājot
Uzņēmēji joprojām bažīgi par inflāciju, cenām, kā arī darbavietu saglabāšanu
Labdarības maratonā „Dod pieci!” saziedoti jau 100 143 eiro
TOP Komentāri