9 foršas idejas bērnu dzimšanas dienas svinībām Rīgā

Svētki ir jāsvin, un ir sevišķi svarīgi sarīkot feinu un aizraujošu dzimšanas dienas ballīti tieši bērniem. Pieaugušie var svinēt savas jubilejas, sēžot pie galdiem un pļāpājot, malkojot gardus dzērienus un uzkožot rasolu, bet bērniem ir svarīgi izkustēties, izpriecāties un radīt spilgtas atmiņas, kas vēlāk sildīs sirdis. Tiesa, reti kuram ir iespēja nodrošināt fantastiskus piedzīvojumus mājas apstākļos. Tāpēc Tavai uzmanībai – elektriskais bērnu kartings Rīgā un 8 citas foršas vietas, kur galvaspilsētā svinēt bērnu dzimšanas dienas. Turpini lasīt un ķer idejas!

1. “GUNSnLASERS” kartinga halle

Adrenalīns, smiekli, sacensību gars un pie reizes kārtīgs ķermeņa treniņš – šie ir tikai daži ieguvumi, ko Tavam bērnam sniegs “GUNSnLASERS” kartinga halle Juglā. Kartings Rīgā ir lielisks piedzīvojums ikvienam jubilāram, turklāt elektriskais bērnu kartings cenas ziņā ir krietni izdevīgāks nekā liela daļa citu aktīvās izklaides alternatīvu Rīgas robežās.

Bezmaksas svinību istaba

Vēl viens svarīgs iemesls, kādēļ “GUNSnLASERS” Juglas kartinga halle ir izcila izvēle bērna dzimšanas dienas svinībām, ir bezmaksas atpūtas telpa ar galdiem, krēsliem un dažādām galda spēlēm – kad bērnu kartings būs beidzies, ballīte varēs turpināties turpat blakus, svinību istabiņā, kur ir iespēja:

  • uzklāt galdu ar līdzi paņemtiem dzērieniem un uzkodām (vai pasūtīt, piemēram, picu ar piegādi uz Mārkalnes ielu 10, kur atrodas “GUNSnLASERS” kartinga halle);

  • turpināt “izgaršot” sacensību garu, nododoties enerģiskiem galda futbola mačiem u.c. “GUNSnLASERS” sarūpētajām spēlēm;

  • realizēt pašu iepriekš sagatavotās aktivitātes un spēles, kam nav vajadzīgs daudz brīvas vietas;

  • piedalīties rezultātu paziņošanā un ātrāko braucēju apbalvošanā u.c. nodarbēs.

Līdz šim neviens cits bērnu kartings Rīgā nepiedāvā bezmaksas atpūtas telpas, tāpēc ir vērts izmantot “GUNSnLASERS” sniegtās iespējas uz visiem 100% – foršas aktivitātes un labiekārtota svinību vieta par vienu cenu un bez papildu izmaksām ir “jāņem ciet”!

2. “GUNSnLASERS” lāzertags Juglā

Elektriskais bērnu kartings Rīgā nav vienīgā aktīvās izklaides iespēja, ko piedāvā “GUNSnLASERS” Juglas kartinga halle. Aizraujošs un tikpat adrenalīna piepildīts veids, kā bērnam aizvadīt dzimšanas dienu kopā ar draugiem vai radiem, ir spēlējot lāzertaga jeb lāzera peintbola spēles turpat, Mārkalnes ielā 10, “GUNSnLASERS” Juglas izklaides parkā. Nav jāuztraucas par zilumiem, traumām un ar krāsu sasmērētiem apģērbiem – lāzertags ir ļoti saudzīgs sporta un izklaides veids, ar ko droši var nodarboties pat bērnudārza vecuma jubilāri, jo par šāviena trāpījumu spēlētāji uzzina ar:

  • vieglu vibrāciju;

  • skaņas signālu;

  • “nošautā” spēlētāja ieroča izslēgšanos.

Taču tas nenozīmē, ka komandas biedram vai pretiniekam spēle ir beigusies – aizskrienot līdz noteiktai vietai savas komandas bāzē, lāzertaga ierocis atkal ieslēdzas, spēlētājs “atdzīvojas” un var turpināt iesākto maču.

Kartings Rīgā, lāzertags vai abi kopā?

Kaut arī lāzertags un elektriskais kartings cenas ziņā katrs pats par sevi ir gana demokrātiski un maciņam draudzīgi, “GUNSnLASERS” Juglas kartinga halle apmeklētājiem ir sarūpējusi pavisam neatvairāmu piedāvājumu – ballīšu paku. Izvēloties kādu no 3 piedāvātajām opcijām, lāzertags un kartings cenas aspektā kļūst vēl draudzīgāki. Vairāk informācijas par ballīšu paku piedāvājumu, kur lāzertags un kartings cenas maina uz vēl izdevīgākām nekā tās ir atsevišķi, meklē “GUNSnLASERS” mājaslapā!

3. Trīs lietas – labas lietas: “VR Room Riga”

Tu domāji, ka bērnu kartings Rīgā un lāzertags ir vienīgās izklaides iespējas, ko dzimšanas dienas ballītei piedāvā “GUNSnLASERS” Juglas kartinga halle? Nebūt nē! Vēl viena aktivitāte, ar ko nodarboties jubilejas svinību ietvaros, ir virtuālās realitātes apciemojums “VR Room Riga”, kas ir “GUNSnLASERS” virtuālās realitātes istaba. Šeit pieejamas daudz un dažādas VR spēles, kas piemērotas visu vecumu un interešu pārstāvjiem:

  • Beat Saber;

  • Creed: Rise to Glory;

  • Arizona Sunshine;

  • Blade & Sorcery: Nomad;

  • The Room VR: A Dark Matter;

  • Epic Roller Coaster;

  • Carve Snowboarding;

  • Real VR Fishing;

  • Bogo un daudzas citas.

“VR Room Riga” sev tīkamu nodarbi atradīs gan cīņas, šaušanas un zombiju fani, gan tie, kurus fascinē burvestības vai makšķerēšana, gan miera mikas, gan amerikāņu kalniņu cienītāji un vēl, un vēl. Atliek iepazīties ar piedāvājumu un izmēģināt, kā tas ir – ienirt virtuālajā realitātē.

4. Zinātkārajiem ķipariem – Latvijas Nacionālais dabas muzejs

Ja jubilāru nevilina kartings Rīgā, kartinga halle nav pa ceļam vai kartings cenas ziņā neapmierina svinību organizētāju, aizraujošs un mierīgāks veids, kā pavadīt dzimšanas dienu, ir izpētot Latvijas Nacionālo dabas muzeju. Fantastiskas pastāvīgās ekspozīcijas, unikālas sezonālās izstādes (piemēram, sēņu izstāde rudenī) vai aizraujošas ekskursijas ar praktiskajām nodarībām gida pavadībā – interesanti būs kā pašiem jaunākajiem svinētājiem, tā tīņiem un pieaugušajiem.

5. Aizraujošs ieskats senlatviešu dzīvēs Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā

Ja kartings Rīgā jau ir ieplānots kā daļa no dzimšanas dienas ballītes, bet gribas to apvienot ar kaut ko izzinošu, te ir labas ziņas: “GUNSnLASERS” kartinga halle atrodas netālu no Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja. Sāc svinības ar pastaigu svaigā gaisā, kopā ar jubilāru izpētot Latvijā dzīvojušo tautu ikdienas ainiņas, mājas, darba un dzīves procesus, un kartings Rīgā kalpos kā foršs pārsteigums ballītes dalībniekiem, kur kārtīgi izvizināties, nomainīt brīvdabas muzeja mieru pret azartisku ātrumu un beigu beigās vēl uzkost gardumus atpūtas telpā.

6. Auto un moto fanātiem – Rīgas motormuzejs

Ideāls komplekts jubilāriem, kam aktuālas mašīnas un motori – Rīgas motormuzejs + kartings Rīgā (“GUNSnLASERS” kartinga halle atrodas nieka 3 km attālumā no muzeja). Sāc bērna dzimšanas dienas svinības ar Rīgas motormuzeja apmeklējumu, kur zinātkārā auto fana acīm pavērsies fenomenāla un leģendāra mašīnu kolekcija no pavisam aizvēsturiskiem līdz mūsdienīgiem transporta līdzekļiem. Vēl aizraujošākam piedzīvojumam bērniem ir pieejama interaktīvā spēle “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē”, kā arī izklaidējošas un izglītojošas nodarbības.

Savukārt, pēc tam, kad prāti izvingrināti, studējot teoriju un apskatot spēkratus, ķermeņa izvingrināšanai lieti noderēs kartings Rīgā un citas aktivitātes, ko piedāvā “GUNSnLASERS” Juglas kartinga halle.

7. Lielāki motori otrā Daugavas krastā – Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs

Šķiet, neviens bērns nav izaudzis, kādā brīdī nefanojot par vilcieniem. Ja Tavam mazajam jubilāram šobrīd vai pavisam nesen bija tieši “vilcienu vecums”, aizved viņu dzimšanas dienā uz Latvijas dzelzceļa vēstures muzeju. Sajūsma ir garantēta. Šeit svinību ietvaros būs iespēja gan apskatīt dažādus vilcienus no ārpuses, gan izstaigāt vagonus, klausīties stāstus, skatīties filmas un doties pa stacijas dežuranta pēdām, izmantojot muzeja sagatavotās “medību” lapas.

8. Dabas dvēselēm – Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs

Neatkarīgi no gadalaika un laika apstākļiem, LU Botāniskajā dārzā Imantā vienmēr būs, ko redzēt un piedzīvot. Šeit var doties laiskā pastaigā līdzīgi kā brīvdabas muzejā, savā nodabā pētot Botāniskajā dārzā esošos augus, vai tikpat labi mesties izzinošos piedzīvojumos kopā ar Botāniskā dārza speciālistiem, piedaloties tematiskajās ekskursijās par indīgajiem augiem Latvijā, kokiem vai augu sadarbību ar taureņiem. Un, protams, nedrīkst aizmirst par fenomenālo taureņu māju – tās apmeklējums ir kā nonākt maģiskā pasakā.

9. Dzīvnieku mīļiem – Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs

Ja ir iespēja aplūkot vairāk nekā 3000 dzīvnieku no visas pasaules, neizbraucot no Rīgas teritorijas, tā ir jāizmanto. Rīgas zoodārzā kā paradīzē jutīsies katrs dzīvnieku mīlis neatkarīgi no vecuma, jo pasaulē lielākais – Amūras – tīģeris, lauvu ģimene, pāvi, kazlēni, pērtiķīši, roņi, lemuri un citi faunas pārstāvji izkausēs pat visnopietnāko cilvēku sirdis.

Forša dzimšanas dienas ballīte Rīgā

Lai arī kādas aktivitātes un pieturas punktus Tu būtu ieplānojis bērna jubilejas svinībām, kartings cenas, piedzīvojumu, emociju un pozitīvu atmiņu ziņā tam būs lielisks papildinājums. Izmanto iespējas, ko sniedz “GUNSnLASERS” kartinga halle Juglā, un uzdāvini bērnam neaizmirstamu dzimšanas dienas ballīti! Piesaki savas svinības, sazinoties ar “GUNSnLASERS” pa tālruni +371 2727 4646 vai rakstot uz e-pastu info@gunsnlasers.lv!

Foto: Pexels.com/Ivan Samkov un GUNSnLASERS.lv

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar GUNSnLASERS SIA

TOP Komentāri

avatar