Interešu izglītības iestādēs turpinās Atvērto durvju dienas

Līdz 19. septembrim vēl iespējams apmeklēt Rīgas pašvaldības interešu izglītības iestāžu Atvērto durvju dienu pasākumus “Nāc un piedalies!”. Galvaspilsēta aicina bērnus sākot no pirmsskolas vecuma līdz 25 gadiem atrast savu aizraušanos vairāk nekā 500 interešu izglītības programmās.

Atvērto durvju dienās bērniem un jauniešiem ir iespēja gan iepazīt interešu izglītības daudzveidību dažādās meistarklasēs, paraugdemonstrējumos un priekšnesumos, gan arī pieteikties dažādos pulciņos.

Interesentus uzņems dažādās Rīgas apkaimēs 8 Rīgas interešu izglītības iestādes, kā arī Rīgas pamatskolas “Rīdze” un Rīgas Bolderājas Jaunās pamatskolas interešu izglītības centri.

5. septembrī Atvērtās durvju dienas norisināsies Rīgas Bolderājas Jaunajā pamatskolā, Flotes ielā 8 un Miglas ielā 9, kā arī “Nāc un piedalies” pasākums notiks Rīgas bērnu un jauniešu centrā “Altona” (Imantas ielā 11a), Rīgas Tehniskās jaunrades namā “Annas 2” (Annas ielā 2), Rīgas Jauno tehniķu centra struktūrvienībā “Dabaszinību skola” (Ernestīnes iela 8a), Rīgas bērnu un jauniešu centrā “Praktiskās estētikas skola” (Andreja Saharova ielā 35) un Bērnu un jauniešu centrā “Rīgas Skolēnu pils” (Krišjāņa Barona iela 99). 

6. septembrī interesentus gaidīs Rīgas bērnu un jauniešu centrs “Altona” Ruses ielā 13. 

12. septembrī iespējams apmeklēt Atvērtās durvju dienas Rīgas pamatskolas “Rīdzes” pagalmā (Krišjāņa Valdemāra iela2), kā arī pasākums norisināsies arī Rīgas Jauno tehniķu centrā (Bauskas ielā 88). 

Savukārt 14. septembrī Rīgas bērnu un jauniešu centrs “Daugmale” reģionālajā sporta centrā “Ķengarags” (Latgales iela 283b) aicinās visus interesentus iepazīt savas piedāvātās interešu izglītības programmas.

“Nāc un piedalies” pasākumi noslēgsies 19. septembrī, kurā būs iespējams apmeklēt Rīgas bērnu un jauniešu centru “Daugmale” Jēkabpils ielā 19A. 

Interešu izglītības programmās/pulciņos ir iespēja iesaistīties gan Rīgas skolās, gan interešu izglītības iestādēs, gan sporta skolās, kā arī mākslas un mūzikas skolās.

Ar visiem pašvaldības rīkotajiem rudens izglītības un kultūras notikumiem iespējams iepazīties Rīgas pašvaldības Facebook kontā “Rīgā mācās Tāpat ar plašo interešu izglītības iestāžu piedāvāto programmu klāstu var iepazīties arī Rīgas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta tīmekļvietnes www.iksd.riga.lv katalogā. 

Foto: RJTC.lv

TOP Komentāri

avatar