Grupa “Hard Amber” publisko pirmo singlu no otrā albuma

Pēc 2023. gada rudenī latviešu valodā izdotā debijas albuma “Dzīve”, Liepājas grupas “Hard Amber” klausītāju TOP 2. vietā platformā “Spotify” ir somi, kas mudināja uz potenciāliem skaņdarbiem angļu valodā. Uz dziesmām angļu valodā norādīja arī mūzikas kritiķi un radio stacijas, kam grupa izvērtēšanai nosūtīja dziesmu “Kāds”.

Uzsākot ierakstu 2. albumam, grupa publikai nodod singlu “Illusion Dellusions” kā audio tā video versijās.

Klausies Spotify, Apple Music (iTunes), Amazone Music, Youtube un vēl vairākās mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformās visā pasaulē. Ērti izvēlētos savu šeit: https://ej.uz/IllusionDellusions

2020. gadā, īsi pirms COVID-19 pandēmijas sākuma, ilggadēji mūziķi savstarpējo prasmju pilnveidošanai Liepājā izveido projektu “Hard Amber”, sākotnēji adaptējot katra mūziķa individuālo tehniku pasaulē pazīstamu dziesmu kaverversijās.

Pulcēšanās ierobežojumu dēļ no 2020. līdz 2021. gadam tika pārtraukti mēģinājumi un potenciālo koncertu norises klātienē uz ļoti ilgu laika posmu, bet tas bija sava veida bonuss katram individuāli nopietnas praktizēšanās rezultātā radīt oriģinālmelodijas un tekstus. 

2022.gadā, atsākoties aktīviem mēģinājumiem visiem kopā, tapa grupas pirmais oriģinālskaņdarbs “Kāds uzdodas par mani”. Šī dziesma iesāka ierakstu ciklu “Hard Amber” debijas albumam. 

“Hard Amber” sastāvā ir vokāls Edgars Ledājs, ģitārists Ivars Lūsēns, buņģieris Marks Vaivars, Visus kopā apvienojis projekta dibinātājs, basģitārists ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, Dainis Pusaudzis.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar