Annas Pannas recepte Helovīna galdam: spocīgais šokolādes krēms

Tuvojoties Visu svēto dienas priekšvakaram jeb Helovīnam, ir īstais laiks ļaut vaļu iztēlei un iedvesmoties nedaudz spocīgākām receptēm. Helovīnam, ko visā pasaulē atzīmē 31. oktobrī,  ir raksturīgi ne tikai interesanti un iztēles bagāti tērpi, bet arī spocīgi un gardi našķi. Lai uz svētku galdā netrūktu pārsteigumu, sadarbībā ar kulinārijas blogeri Annu Pannu piedāvājam izmēģināt izcila un pavisam vienkārša deserta recepti – šokolādes krēmu ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem. Tas ir viegli pagatavojams un apvieno bagātīgu šokolādes garšu ar rotaļīgām sastāvdaļām, kas īpaši patiks vismazākajiem svētku svinētājiem.

Šokolādes krēms ar šokolādes cepumu smiltīm un želejas tārpiņiem

Šis ir deserts, kas ir salīdzinoši vienkārši pagatavojams, vienlaikus piedāvājot tā baudītājiem doties intriģējošā garšu piedzīvojumā. Bagātīgs šokolādes krēms, kraukšķīgas cepumu drupačas un gardi želejas tārpiņi kopā rada saldu kārumu. Tas ir ideāls našķis, kuru piedāvāt Helovīna svinētājiem pēc kopīgas ķirbju grebšanas vai masku ballītes.

Nepieciešamās sastāvdaļas 6 porcijām: 

  • 100 g “Selga” šokolādes cepumu
  • 40 g izkausēta sviesta
  • 250 g saldā krējuma
  • 100 g tumšās šokolādes “Lukss”
  • 20 g cukura
  • 100 g krēmsiera
  • Daži želejas konfekšu tārpiņi dekorēšanai (izmantotas “Laima” želejas konfektes)

Pagatavošana:

  1. Sagatavo cepumu pamatu: Cepumus liek zip-lock maisiņā vai jeburā citā maisiņā, kas neļaus cepumiem izbirt un sasmalcina ar mīklas rulli vai blenderi, līdz tie iegūst smilšu konsistenci – bērniem noteikti labāk patiks izmantot mīklas rulli smalcināšanai. Masai pievieno izkausēto sviestu un labi samaisa.
  2. Izkausē šokolādi: Karstumizturīgā bļodā liek šokolādes gabaliņus un novieto virs katliņa ar vārošu ūdeni, lai šokolāde izkustu. Maisa, līdz šokolāde izkususi.
  3. Pagatavo krēmu: Lielā bļodā saputo saldo krējumu ar cukuru un krēmsieru, līdz masa kļūst stingra. Pievieno izkausēto šokolādi un uzmanīgi iemaisa.
  4. Kārto desertu: Izvēlētajos trauciņos kārtās liek cepumu drupačas, želejas konfektes, šokolādes krēmu, atkal cepumu drupačas, konfektes un noslēgumā – šokolādes krēmu. Pāri pārkaisa vēl nedaudz šokolādes cepumu drupačas un dekorē ar konfektēm.
  5. Pasniedz atdzesētu: Desertu uz pāris stundām liek ledusskapī, lai tas iegūtu vēlamo konsistenci.

Foto: publicitātes

9

TOP Komentāri

avatar
9 Komentāra topiki
0 Raksta atbildes
0 Sekotāji
 
Vislielākā reakcija
Karstākais komentāru topiks
9 Komentāru autori
btnrc6s3ytp74l5qiypk88767 Nesenie komentāru autori
jaunākie vecākie vispopulārākie
yaeee
Viesis
yaeee

clomiphene chart clomid prices in south africa can i purchase clomid prices how to buy cheap clomid without prescription cheapest clomiphene pills buy cheap clomid price order clomiphene without rx

buy cialis 5 mg online
Viesis
buy cialis 5 mg online

Thanks for putting this up. It’s okay done.

flagyl dose for c diff colitis
Viesis
flagyl dose for c diff colitis

I couldn’t turn down commenting. Warmly written!

0b01w
Viesis
0b01w

zithromax usa – azithromycin 500mg oral buy metronidazole pills

88767
Viesis
88767

order semaglutide 14 mg generic – rybelsus 14 mg without prescription order cyproheptadine pills

qiypk
Viesis
qiypk

motilium 10mg pills – purchase tetracycline for sale purchase flexeril generic

p74l5
Viesis
p74l5

buy clavulanate pills – atbioinfo.com order generic ampicillin

6s3yt
Viesis
6s3yt

nexium medication – anexamate purchase esomeprazole online

btnrc
Viesis
btnrc

generic warfarin 2mg – https://coumamide.com/ generic losartan 25mg