Aicinām uz Kuldīgas novada garšu un sajūtu piedzīvojumu “Mājas kafejnīcas 2024”

17. un 18. augustā notiks pasākums “Mājas kafejnīcas Kuldīgas novadā 2024”. Šajās dienās vietējie saimnieki un saimnieces atvērs savu māju durvis, pagalmus un dārzus, pārvēršot tos par mājas kafejnīcām ar unikālu atmosfēru un gardiem ēdieniem.

Apmeklētāji tiks aicināti baudīt ne tikai vietējos kulinārijas šedevrus, kas gatavoti no pašu izaudzētiem produktiem, bet arī piedalīties dažādās kultūras aktivitātēs, tirdziņos, dejās ar dzīvo mūziku un citās izklaidēs, kas būs saistošas gan lieliem, gan maziem.

Pasākuma ietvaros darbosies 14 mājas kafejnīcas: “Kociņi”, “Trīsuļi”, “Zeltaogas.lv”, “Garīkas”, “Vizbuļi”, “Zīle un Ūpis”, “Svinības Silniekos”, “Zabkafe”, “Spangas”, “Dzimtas Saulrieta krasts”, “Trīs labas lietas”, “Mūsu dabā”, “Pie Baltiņu saimes” un “Parīzes šarms Padures muižā”. Šajās kafejnīcās viesiem tiks piedāvāti ēdieni un dzērieni, kas balstīti gan uz senām kulinārajām tradīcijām, gan uz moderniem garšu eksperimentiem.

“Mājas kafejnīcas Kuldīgas novadā” jau ir kļuvušas par tradicionālu un ļoti gaidītu notikumu, kas pulcē ne tikai vietējos iedzīvotājus, bet arī viesus no citām Latvijas vietām un ārzemēm. Šogad pasākums solās būt īpašs, jo pirmo reizi Suitu puses saimniecības, ar savām unikālajām tradīcijām un ēdieniem, tiks apvienotas vienā pasākumā ar citu pagastu saimniecībām. Šis kulinārais ceļojums pa Kuldīgas novadu sola atklāt daudzveidīgus garšu piedzīvojumus un neaizmirstamus iespaidus.

Aicinām visus interesentus piedalīties un baudīt šo īpašo notikumu Kuldīgas novadā!

Foto: Lauris Hercenbergs

TOP Komentāri

avatar