Zvaigžņu brokastis

Rīgas restorānu nedēļa norisināsies no 14. līdz 20. oktobrim. Tās laikā labākie Rīgas restorāni piedāvās īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti rudenīgi Latvijas lauku labumi un meža veltes. Rīgas restorānu nedēļā būs iespējams nobaudīt tādus īpašus ēdienus kā truša stilba cepetis, pīlādžogu parfe, medījuma ragū pīrāgs, sautēta vērša gaļa, smiltsērkšķu ābolu zupa un daudzus citus.
Kā pasākumā atzina RTAB valdes locekle Vita Jermoloviča:
 „Arvien vairāk cilvēku novērtē garšīgu un kvalitatīvu ēdienu – iešana uz restorānu, lai atpūstos, nosvinētu kādu īpašu notikumu vai vienkārši, lai papusdienotu labā draugu kompānijā, daudziem kļuvusi par ieradumu. Un Rīgas restorānu nedēļa paver vēl plašākas iespējas ikvienam kļūt par gardēdi un nobaudīt Rīgas labāko restorānu piedāvājumu. Šefpavāri, cenšoties pārsteigt un iepriecināt savus viesus, piedāvā arvien oriģinālākus un izsmalcinātākus ēdienus, kas tapuši no vietējiem produktiem.”

Rudens Rīgas restorānu nedēļas pasākumā piedalījās un izsmalcinātas brokastis kopā gatavoja labākie Latvijas šefpavāri, tostarp, Māris Jansons, Heinrihs Erhards, Raimonds Zommers, Ingmārs Ladigs, Valters Zirdziņš, kā arī Nacionālā teātra aktieri – Egils Melbārdis, Marija Bērziņa, Zane Jančevska, Juris Hiršs un Ģirts Jakovļevs, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks un Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Vita Jermoloviča.

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies 21 Rīgas restorāns, kas saviem apmeklētājiem piedāvās trīs ēdienu maltīti par īpaši pievilcīgu cenu –  10.50 latiem.

Šajā sezonā dalību restorānu nedēļā apstiprinājuši 3 Pavāru restorāns „Tam labam būs augt”, Aleks, Ambiente, Avalon, BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns, Benjamiņš, Bergs, Burkāns, Dārzs, Elements,  HE’s, Kaļķu vārti, La Boheme, Le Dome, Lido, Olive Oil Trading Co, Ostas Skati, Tinto, Valtera restorāns un Zaļais Maksis.

TOP Komentāri

avatar