Zināmi visi konkursa “Supernova 2019” finālisti

Sestdienas vakarā tapa zināms Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2019” lielā fināla sastāvs. Par tiesībām pārstāvēt Latviju 64. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā 16. februārī cīnīsies “Laime pilnīga”, Edgars Kreilis, Samanta Tīna un Aivo Oskis no pirmā pusfināla, kā arī otrā pusfināla labākie dalībnieki – “Carousel”, “Dziļi violets feat. Kozmens”, “Double Faced Eels” un Markus Riva.

Žūrija atzina, ka otrais pusfināls kopumā šķitis spēcīgāks nekā pirmais, un ir ļoti grūti prognozēt, kura dziesma beigās varētu uzvarēt konkursa finālā. “Supernova 2019” otrajā pusfinālā piedalījās arī Adriana Miglāne, Kristīne Pastare (Peress), Kristiāna Bumbiere un grupa “Laika Upe”. Tāpat kā pirmajā pusfinālā pirms nedēļas, dziesmas un priekšnesumus vērtēja žūrija: “Latvijas Radio 5 – Pieci.lv” mūzikas redaktors un žūrijas vadītājs Rūdolfs Budze jeb DJ Rudd, mūziķi Linda Leen un Ralfs Eilands, kā arī “Radio SWH” programmu producents un mūziķis Artis Dvarionas. TV šovu vadīja Dagmāra Legante un Ketija Šēnberga.

Secība, kādā finālisti uzstāsies “Supernova 2019” lielajā finālā, tiks izlozēta pirmdien, 4. februārī “Latvijas Radio 5 – Pieci.lv” rīta šova “Pieci rīti” pl.8:15. Tad arī uzzināsim, vai Latvijas Televīzija un “Supernova 2019” žūrija kādam no finālā neiekļuvušajiem pusfinālu dalībniekiem ir piešķiruši tā saucamo “wild card” jeb iespēju startēt finālā. Atkarībā no LTV un žūrijas lēmuma, konkursa finālā 16. februārī sacentīsies vai nu astoņi, vai deviņi dalībnieki.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar