Žila Verna Rīgas franču skolai jaunas telpas

Žila Verna Rīgas franču skola veiksmīgi turpina iesākto darbību un savu izaugsmi. Jau šogad 1.septembrī skolā mācīsies 160 skolēnu. Izglītības iestādei ir sācies jauns attīstības posms jaunās, bet vēsturiskās telpās. Turpmāk skola atradīsies vēsturiskā ēkā, kas ir ievērojams arhitektūras piemineklis, ko 1910.gadā radījis arhitekts R.G.Šmelings. Šī jaunā ēka, pēc pilnīgas Rīgas pilsētas veiktas atjaunošanas, skolēniem un pasniedzējiem nodrošinās izcilas mācību un atpūtas telpas.

 

Kopš skolas nodibināšanas 2007.gadā, kas notika ar Francijas vēstniecības Latvijā atbalstu, Žila Verna Rīgas franču skola ar savu darbību aktīvi veicina Rīgas starptautisko ietekmi un vitalitāti. Skola Rīgā dzīvojošo latviešu un ārvalstu ģimeņu bērniem piedāvā iespēju apgūt starpkulturālu izglītību, kas atzīta par vienu no labākajām pasaulē un kas balstīta uz Francijas izglītības programmu un pedagoģiskajām tradīcijām.

 

Skolu ir akreditējusi gan Latvijas, gan Francijas izglītības ministrija, mācības tajā nodrošina speciālisti no Francijas, kas koncentrējas gan uz stingrību zināšanu apguvē, gan arī uz bērna personības stimulēšanu un attīstību.

 

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar