Ziemassvētku vecīšu skrējienā savākti – 6000 lati

Rīgas Starptautiskā Rotari kluba pārstāvis Valters Kronbergs: „Mums ir patiess prieks, ka labdarības skrējiens ir kļuvis par ikgadēju pasākumu un kā tradīcija svētku gaidīšanas laikā ir pieņemta daudzās ģimenēs un darbu kolektīvos. Labdarības skrējiens ir palīdzējis smagi slimiem bērniem, kuru sirds dziļākā vēlēšanās ir būt veseliem un laimīgiem ne tikai ģimenē, bet arī esot kopā ar saviem vienaudžiem. Mēs ceram, ka kopīgi esam spējuši šiem bērniem sniegt cerību un ticību sev, jo tāds ir šī skrējiena mērķis, – atbalstīt ne tikai materiāli, bet arī emocionāli, sūtot labas domas, atgādinot, ka mums rūp un esam gatavi būt līdzās, ja tas ir nepieciešams.”

Ziemassvētku vecīši devās kopīgā 1,5 kilometrus garā skrējienā pa Vecrīgas ielām, finišējot starta punktā, Doma laukumā, kur tos sagaidīja piemiņas medaļas un pārsteiguma balvas par atraktivitāti. Labdarības skrējienā piedalījās vairāk nekā 300 Ziemassvētku vecīši, kuri ar savu dalību ir snieguši atbalstu 20 bērniem. Pateicoties dalības maksai, pasākuma laikā saziedotajiem līdzekļiem un Rīgas Starptautiskā Rotari kluba ziedojumam, bērniem ar centrālās un perifērās nervu sistēmas slimībām, kā arī balsta un kustību orgānu saslimšanām tiks nodrošinātas Reitterapijas nodarbības 6 000 latu apmērā. Viens Ziemassvētku vecītis ar savu dalību skrējienā nodrošināja vienu Reitterapijas nodarbību vienam bērnam.

Iepriekšējos piecos gados Ziemassvētku vecīšu skrējienā piedalījušies vairāk nekā 1 480 dalībnieku, kas ar savu dalību ziedojuši 41 916 latu dažādiem labdarības mērķiem. 

TOP Komentāri

avatar