Z-Towers uzsāk dzīvokļu tirdzniecību, interesenti tos varēs iegādāties arī par Bitcoin

Pārdaugavas debesskrāpī “Z-Towers” ēkas 19. stāvā pirmo reizi pēc nodošanas ekspluatācijā pārdošanā pieejami astoņi ekskluzīvi, dažādu platību dzīvokļi. Līdz šim augstceltnē tika piedāvātas tikai dzīvokļu īres iespējas, taču nu interesenti var iegādāties dzīvokli multifunkcionālajā celtnē, tostarp arī, norēķinoties ar Bitcoin.

Pašlaik tiek piedāvāti studio tipa, vienas guļamistabas un divu guļamistabu dzīvokļi ar kopējo platību no 36,4 kvadrātmetriem līdz pat 105,4 kvadrātmetriem. Katra dzīvokļa griestu augstums ir vismaz 3 metri, logiem sniedzoties pilnā to augstumā, tādējādi radot vēl lielāku plašuma sajūtu. Papildu ekskluzivitāti piešķir fakts, ka ēkas 19. stāvs ir pirmais, no kura paveras skats uz jūru.

Visi astoņi dzīvokļi ir ar pelēko apdari un brīvi pieejami plānošanai atbilstoši katra klienta vēlmēm. Ēkas nesošajām konstrukcijām ir ļoti maza ietekme uz plānojumu – piemēram, 90 kvadrātmetru dzīvoklī ir tikai trīs kolonnas. Dzīvokļus ir arī ļoti vienkārši apvienot, ja nepieciešams, tādējādi sniedzot vēl plašākas iespējas. Tāpat dzīvokļos ir iespēja atvērt katru otro rāmi – vēdināšanas logu, nodrošinot svaigā gaisa ieplūšanu dzīvoklī, kas ir samērā reti šāda tipa ēkām.

Pašlaik Latvijas premium nekustamā īpašuma tirgū nav līdzvērtīga piedāvājuma tam, ko piedāvā “Z-Towers” – viens no augstākajiem ēku kompleksiem Baltijā un pirmais multifunkcionālais projekts vietējā mērogā, kas izceļas ar augstiem standartiem, kā arī rūpīgi pārdomātām detaļām gan dizaina, gan funkcionalitātes kontekstā. Šādu dzīvokļu iegāde noteikti būs aktuāla īpaši biznesa vides cilvēkiem, kuri novērtē unikālu dzīves telpu un nepārtrauktu pakalpojumu pieejamību,” komentē Ilze Mazurenko, “Latvia Sotheby’s International Realty” īpašniece un vadītāja.

Projekts būtiski izceļas arī ar augsto būvniecības un apdares materiālu kvalitāti, kā arī mūsdienīgākajām sistēmām, kas nodrošina attiecīgu gaisa kvalitāti, mitruma līmeni un ugunsdrošību. Tāpat “Z-Towers” raksturo multifunkcionalitāte, piedāvājot plašas iespējas tā iedzīvotājiem, līdz ar to šos dzīvokļus padarot īpaši piemērotus tiem, kas novērtē ekskluzivitāti un augstāko kvalitāti ne tikai interjerā, bet arī pakalpojumu klāstā.

Z-Towers” komercdirektors Aigars Gerhards atklāj: “Ēkas iemītniekiem tiek piedāvātas individuāli pielāgotas iespējas un papildus pakalpojumi: “room service” apkalpošana, iekļaujot gan dzīvokļa uzkopšanu un ķīmisko tīrīšanu, gan maltītes ar iespēju gatavot kopā ar šefpavāru dzīvoklī vai restorānā, vīna pasūtīšanu no restorāna. Fitnesa centra, biroja telpu, pasākumu norises vietu un parka pieejamība, kā arī plaša četru stāvu pazemes stāvvieta ar elektroauto uzlādes iespējām – tas viss pieejams viena kompleksa ietvaros”.

Latvijas mērogā unikāls ir ne tikai pats piedāvājums, bet arī iespējamais norēķinu veids – pirmo reizi Latvijā tiks piedāvāta iespēja iegādāties dzīvokļus arī par Bitcoin, cenu aprēķinot pēc aktuālā maiņas kursa. “Kaut arī redzam, ka pirmo darījumu noslēgšana, norēķinoties ar kriptovalūtu, mums varētu būt samērā izaicinoša, esam tam gatavi, lai kļūtu vēl elastīgāki un sniegtu iespēju iegādāties ekskluzīvus dzīvokļus arī šīs valūtas turētājiem – pasaule mainās, un mēs maināmies tai līdzi. No klienta puses iegādes process ar Bitcoin būs ļoti līdzīgam tam, kā tas ir īpašuma iegādes gadījumā, izmantojot vietējo valūtu. Mēs vēlamies, lai klientiem šis process būtu maksimāli vienkāršs un izbaudāms,” uzsver A. Gerhards.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar