Z studijas koncertcikls turpinās arī šogad. Kā pirmā – “Supernovas” uzvarētāja Samanta Tīna

Latvijas Televīzija arī Jaunajā gadā turpina pērn uzsākto koncertu sēriju Z studijā. 9. janvārī šo sezonu uzsāks aizvadītā gada konkursa “Supernova” uzvarētāja Samanta Tīna. 

Ar enerģisku un jaudīgu programmu koncertcikla turpinājumu atklās Samanta Tīna. Koncertā skanēs gan “Still Breathing” – dziesma, ar ko Samanta triumfēja konkursā “Supernova”, gan aizvadītā gada nogalē izdotie singli “Tikai romāns”, “Mēs vairs nē” un “Man nesanāk”, ko Samanta izpildīs kopā ar Marku Rivu, kā arī citas kompozīcijas latviešu valodā. 

Šobrīd mūziķe aktīvi strādā pie dziesmas, ar ko šogad, ja pandēmijas ierobežojumi neieviesīs jaunas korekcijas, varēs startēt Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Pērn konkurss drošības apsvērumu dēļ tika pārcelts, un organizatori deva atļauju pārceltajā konkursā startēt mūziķiem, kuri izcīnījuši tiesības pārstāvēt savu valsti, taču, atbilstoši Eirovīzijas noteikumiem, mūziķi nedrīkstēs startēt ar pagājušajam gadam sarakstīto dziesmu. Tāpat Samanta gatavojas pavasarī izdot savu minialbumu jeb EP. 

Pirms koncerta dziedātāju uz īsu sarunu aicinās LTV raidījumu vadītāja Kristīne Komarovska. 

“Koncerts Z studijā. Samanta Tīna” – 9. janvārī, plkst. 21.15 LTV1 un REPLAY.lv. Koncertu būs iespējams vērot arī LTV un REPLAY.lv Facebook lapās. 

Uzsveram, ka koncertu ierakstu laikā tiek un tiks ievēroti visi drošības noteikumi. Koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie, arī mūziķi uz skatuves, varētu ievērot atbilstošu un drošu distanci. Uzsveram, ka drošības apsvērumu dēļ ieraksta laikā studijā atrodas tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar