X Faktora dalībnieki aizvada vokālās nodarbības

Svētdien, 7. novembrī, plkst. 20.00 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 sāksies vērienīgā muzikālā šova “X Faktors” 4. sezonas fināla tiešraides. Pirmajā tiešraidē uz skatuves kāps 12 fināla dalībnieki, kuri ir ieguldījuši lielu darbu mēģinājumos, lai sevi parādītu no labākās puses. 

Pirmais iznāciens ir īpaši atbildīgs un būtisks, lai sevi parādītu šova tiešraides apstākļos, tāpēc arī raidījuma muzikālā tēma ir “Izpaud sevi”. Dalībnieki būs sagatavojuši dziesmas, kas vislabāk raksturo viņu būtību. Vakara gaitā dzirdēsim tādu izpildītāju dziesmas, kā Bruno Mars, ABBA, The Killers, Carnival Youth, Dons un daudzu citu pasaulē un Latvijā atzītu mākslinieku atpazīstamākās dziesmas. 

“Visi mēģinājumi ir noritējuši veiksmīgi un progress notiek patiešām lielā ātrumā. Esmu ļoti iepriecināta par dalībnieku centību, zinātkāri un gatavību uzņemt tik daudz jaunas informācijas. Tiešraidēs aizskatuvē spēlē profesionālu mūziķu grupa un viss notiek “dzīvajā”, kas daudziem bija jaunums. Savukārt, individuālajās nodarbībās niansēti strādājam pie repertuāra un izmēģinām dažādus trikus, kā vieglāk izdziedāt tehniski un psiholoģiski sarežģītākās vietas dziesmās. Un, nenoliedzami, cenšos iedvesmot un iedrošināt tos, kam uznācis neliels pirmskoncerta drudzis. Visa “X Faktora” komanda ar lielu entuziasmu strādā pie priekšnesumiem, lai tiešraides koncertā katrs dalībnieks uzmirdzētu kā īsta zvaigzne un varētu izbaudīt šo mirkli uz lielās skatuves,” stāsta X Faktora muzikālā producente un vokālā pedagoģe Maija Sējāne.

Foto: publicitātes

TOP Komentāri

avatar